WINACTIE | Mijn Bullet Journal Japan + stickerboek

Ook de laatste donderdag van deze maand vol met winacties heb ik een leuke winactie voor jullie. Ik geef namelijk een Mijn Bullet Journal Japan + een stickerboek weg!

Waarom geef ik een bullet journal weg?

Ja, ik geef weer een bullet journal weg! Dit keer gaat het om Mijn Bullet Journal Japan in combinatie met een leuk stickerboek!

Creatief bezig zijn is ontzettend leuk! Ik kan mij voorstellen dat zeker in deze tijd een bullet journal een ontzettende uitlaatklep kan bieden, ruimte om lekker van je af te schrijven. En wie wordt er nu niet blij van stickers? Daarom deze mooie prijs!

Mijn Bullet Journal Japan + Mijn Bullet Journal stickers

De bullet journals van MUS zijn fantastisch en verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Mijn Bullet Journal Japan heeft een roze kaft met kleurverloop en prachtige illustraties van kraanvogels.

Naast de prachtige bullet journal zal de winnaar ook het Mijn Bullet Journal Stickerboek ontvangen, met maar liefst 2.000+ stickers. Dat belooft heel veel stickerplezier. Daarmee kun je alles toch nét even leuker maken!

Kans maken?

 • Laat een reactie achter op dit blogbericht

Daarnaast vind ik het natuurlijk erg leuk als je ook (vaker) inhoudelijk reageert op andere blogartikelen!

Extra kans maken? Doe dan ook mee via Facebook.

Je kunt dus in totaal 2 keer deelnemen. Uiteindelijk wordt uit alle deelnames één winnaar gekozen. Meedoen kan t/m donderdag 4 februari 2021 en de winactie is geopend voor Nederlandse adressen.

Misschien vind je dit ook interessant

75 reacties

 1. Ik zou dit heel graag willen winnen, ik ben gek op journallen maar helaas wegens omstandigheden kon ik juist deze journal niet kopen. En dit is precies degene die ik graag wilde.
  Afgelopen week de 25ste was ik ook jarig maar door de corona heb ik dit niet kunnen vieren, dit zou dus een geweldig verjaardagskado zijn

  1. Prachtige set…kan er nu al blij van worden om daar iets moois van te gaan maken in deze tijd. Japan bezoeken in bloesemtijd staat nog op mijn lijstje maar met dit BuJo kan ik daar alvast bij wegdromen.

  1. Handig om al mijn creatieve uitspattingen in te verzamelen! En dé kans om eens iets met stickers te proberen (die geef ik meestal aan mijn zoontje nu). Dus ik doe graag mee met je win-actie.

   1. Wow wat tof!
    Laat mijn bujo nu nog 1.5 lege pagina hebben…
    Dus ik heb dringend een nieuwe bujo nodig!!!!
    Ik ga duimen dat ik deze mag winnen

 2. Oooooooooooooh WAUW! Wat een mooie journal daar gaat mijn creatieve hartje echt wel sneller van kloppen hoor! Doe dan ook graag mee met deze leuke actie!

  1. Prachtige set…kan er nu al blij van worden om daar iets moois van te gaan maken in deze tijd. Japan bezoeken in bloesemtijd staat nog op mijn lijstje maar met dit BuJo kan ik daar alvast bij wegdromen.

 3. Omg I love it
  Sinds m’n halfzijdige verlamming is tekenen best wel onmogelijk geworden, dus met stickers kan ik toch m’n bujo lekker opvrolijken 🙂
  De oude bujo heb ik best wel verpest door als rechtshandige met links te kliederen. Hihi
  Inmiddels lukt schrijven gelukkig wel!

 4. Dit wil ik graag winnen, graag wil ik mijn leven vastleggen, door hier over te schrijven. Ik heb twee katten een poes en een kater, ook wil ik hun leven vastleggen in mijn bullet journaal.

 5. Hier zou ik mijn dochter dolblij mee maken! Ze schrijft al zo’n beetje vanaf haar geboorte alle bijzondere dingen die ze meemaakt op, nu al ruim 18 jaar!

 6. Een jaar geleden heb ik een halfjaar vrijwilligerswerk gedaan in Frankrijk. Ik heb in die tijd ontzettend veel van mij af geschreven. Helaas weer in Nederland merk ik dat ik niet altijd de tijd en rust neem om te schrijven. Wat heel jammer is want ik weet maar al te goed hoe goed het werkt om gevoelens en emoties van mij af te schrijven. Ik ben al een tijdje op zoek naar een speciaal boekje om weer te beginnen met schrijven. Nog niet gevonden helaas. Deze bullet journal spreekt mij aan en zou een goede boost voor mij zijn om weer te beginnen te schrijven. Want dat heeft mij toen zoveel geholpen.

 7. Mijn huidige bullet journal is bijna vol, ik houd van Japan en een journal in combinatie met stickers heb ik nog nooit geprobeerd. Kortom: ik doe graag mee 🙂

 8. Geweldig! Japan staat op mijn bucketlist al eeuwig, geweldig om deze prijs te winnen, ik ben nog eens in februari Jarig, een mooi cadeau om me al schrijvend en creatief mijn bezoek aan Japan tegemoet te komen. Het is belangrijk om je creatieve energie uit te pennen in zo’n mooie journal, wat je ook tevens ook kan nalaten voor je kinderen.

 9. Oh wat superleuk zeg! Lijkt me heerlijk om te doen tijdens deze lange lockdown. Risicogroeper en zit al zo lang alleen thuis. Fijn wat afleiding

 10. Deze is prachtig zeg!!!
  Ik heb al verschillende bujo’s geprobeerd maar die van Mus is en blijft fijn.
  Omdat ik niet zo goed kan tekenen, vind ik stickers heel fijn!
  Dus ja, ik maak ook graag een kansje!!

 11. Ik doe graag mee met deze gave winactie! Lekker creatief bezig zijn, dat maakt deze moeilijke tijd toch een stuk leuker. Fijne opkikker!

 12. Wat een leuk setje! Ik zou , mocht ik winnen, deze twee dingen cadeau doen aan mijn moeder omdat handlettering en creatief bezig zijn in haar (bijna volle) bulletjournal echt een uitlaatklep voor haar is en ik gun haar deze dingen graag! 🙂

 13. Een japanse bullet journal in combinatie met de stickers lijk mij gaaf om te gebruiken!
  Ik doe graag mee met deze leuke win actie. En nu maar duimen!

 14. Leuke set
  Belooft veel pret
  Ben dol op schrijven en plakken
  Als ik win hoef ik alleen mijn pen maar te pakken
  Waarmee ik er de mooiste teksten in zet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *