Nieuw stickerboek | Mijn Bullet Journal stickers deel II

Mijn Bullet Journal Stickers deel II

MUS heeft een tweede deel uitgebracht van ‘Mijn Bullet journal Stickers’! In dit artikel laat ik je meer zien van het nieuwe stickerboek.

Stickers

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik stickers erg leuk vind. Ik koop regelmatig leuke stickers, bij bijvoorbeeld Action. Op mijn post plak ik stickers met eigen logo en zelf stickers maken vind ik ook erg leuk!

Mijn Bullet Journal Stickers deel II

Het bijhouden van een bullet journal

Eerder schreef ik al een artikel waarin ik antwoord gaf op de vraag ‘Wat is een bullet journal?‘. Zelf vind ik bullet journaling erg tof, maar omdat ik niet zo mooi kan tekenen en schrijven ben ik toch al een aantal keer afgehaakt.

Stickers bieden een oplossing!

Mijn Bullet Journal Stickers deel II

Mijn Bullet Journal stickers

Na deel I heeft MUS nu ook een tweede stickerboek uitgebracht. Mijn Bullet Journal stickers deel II bevat meer dan 2.000 nieuwe stickers voor in jouw bullet journal!

Het boek bevat heel veel leuke én functionele stickers. Hiermee kun je jouw bullet journal nog leuker en handiger te maken! Het stickerboek bevat stickers met verschillende lettertypes, verschillende trackers, dagen, weken, maanden, to-do kopjes en héél véél meer!

Voor mij persoonlijk is dit sowieso een uitkomst. Met dit stickerboek kan ik namelijk een bullet journal inrichten zonder veel te hoeven schrijven of tekenen om een lay-out te creëren.

Deze gave bundel met leuke en handige stickers is verkrijgbaar bij de betere boekhandel en online. Voor deze bundel met meer dan 2.000 stickers betaal je €12,99! Wat mij betreft zijn deze stickers het geld dubbel en dwars waard. Tevens is dit stickerboek een erg leuk cadeau om te geven én om te krijgen!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *