Review | Artist Fineliners van Action

Artist Fineliners van Action

Handlettering en bullet journaling zijn nog steeds ontzettend in trek. Dat merk je ook in het schap met hobbyartikelen van Action. Vandaag ondergaan de Artist Fineliners de test!

Historie van pennen en markers van Action

Het is niet voor het eerst dat Action pennen, markers en fineliners in het assortiment heeft. Inmiddels zijn er al héél veel gepasseerd! Eerder werden er kalligrafie stiften uitgebracht, deze zijn nog steeds in het assortiment. Ook waren er brushmarkers van Action die géén succes waren! Inmiddels zijn er nieuwe brushpennen en ook heb ik de aquamarkers aangeschaft om te proberen.

Er is dus een hele ‘historie’ van pennen en markers van Action. Sommige waren top, sommigen zijn ook best wel een zogenaamde flop. Met deze Artist Fineliners kan het dus alle kanten op!

Artist Fineliners van Action

Dit keer kocht ik bij Action de Artist Fineliners, welke nieuw zijn in het assortiment. In één verpakking zitten 8 fineliners in verschillende diktes. Voor 8 van deze Artist Fineliners betaal je €1,99. Een prima prijsje dus!

In één set zitten dus 8 verschillende afmetingen, namelijk: 0,03 mm | 0,05 mm | 0,1 mm | 0,3 mm | 0,5 mm | 0,8 mm | 1 mm | 2 mm.

Artist Fineliners van Action

De fineliners in gebruik

Ondanks dat ik sowieso niet goed overweg kan met brushpennen, fineliners en dergelijke heb ik uiteraard mijn best gedaan om een goed beeld te schetsen!

De set bevat een mooie variatie aan fineliners in verschillende mm’ers. Echter liggen sommige zo dicht op elkaar dat het verschil haast niet te zien is. Voor de echte ‘artist’ is dit natuurlijk handig om zo precies mogelijk en gedetailleerd te werk te kunnen gaan.

Deze nieuwe fineliners van Action liggen fijn in de hand en ook de kwaliteit heeft mij niet teleurgesteld. Je krijgt mooie zwarte inkt uit de fineliners en je kunt er precies mee werken. Één fineliner uit mijn set vloeit, maar hier zal ik mij niet te druk om maken. Het kan gaan dat het om een productiefoutje gaat, maar de papierkeuze speelt natuurlijk ook mee.

Ook handig om te weten is dat de 2.0 mm fineliner een brushpunt heeft.

Al met al ben ik erg tevreden over de fineliners! Voor €1,99 haal je zeker een leuke set in huis om mee aan de slag te gaan. Mocht je nu echt al professionelere fineliners gewend zijn zou ik deze set wel laten liggen.Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *