Review | Feeling Plantastic at Work

Feeling Plantastic at Work

Er is een nieuwe ‘Feeling Plantastic’-planner, namelijk ‘Feeling Plantastic at Work’. Een speciale werkplanner!

Feeling Plantastic planners

MUS staat vooral bekend om de verschillende bullet journals die zij uitbrachten- en brengen. Echter heeft MUS ook een eigen plancollectie genaamd ‘Feeling Plantastic’.

Na de ‘Feeling Plantastic’ mini- en maxi uitvoering is hier nu ook een speciale werkplanner!

Feeling Plantastic at Work

De ‘Feeling Plantastic at Work’-planner is een 12 maanden planner in een handzaam formaat. Belangrijk is om te weten dat het om een planner gaat en niet om een agenda: je kunt dus meteen beginnen!

De planner is gebonden door middels van disks. Deze zorgen ervoor dat je bladzijden makkelijk kunt omslaan en dat het verwijderen en toevoegen van sheets geen probleem is! De ‘Feeling Plantastic’ serie bevat namelijk verpakkingen met sheets in losse thema’s om je planner te personaliseren en te optimaliseren!

Feeling Plantastic at Work

Lay-out van de planner

Zelf vind ik de lay-out van de ‘Feeling Plantastic at Work’-planner heel fijn werken. Elke maand begint met een bladzijde waar ruimte is om belangrijke dingen en je doelen voor die maand te noteren. Ook is er een klein maandoverzichtje op deze pagina die je kunt gebruiken als tracker. Verder is er nog ruimte voor kleine doodles of notities!

Na deze pagina volgt een pagina met een inspirerende quote. Na het lezen van de quote gaat de maand echt van start en volgt er een maandoverzicht met vierkante vakken.

Vervolgens begint de week! Op de weekpagina’s kun je je weekdagen plannen. Tevens is er ruimte voor ‘prioriteiten’, ‘overleg’, ’to do’ én ‘notities’!. Je kunt dus alles wat belangrijk is handig en overzichtelijk noteren en bijhouden in deze planner!

Feeling Plantastic at Work

‘Feeling Plantastic at work’-planner personaliseren

Ik heb de planner in gebruik en ben er echt heel tevreden over. Om hem te optimaliseren en wat verder op te vrolijken schrijf ik met gekleurde balpennen van Action en maak ik gebruik van stickers. Het ‘Mijn Bullet Journal Stickers Deel II‘ stickerboek vind ik erg fijn, maar ook Action heeft momenteel stickers voor je planner die ik erg leuk vind en graag gebruik!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *