GRATIS | Gratis IKEA hotdogs en ijsjes

GRATIS hotdogs IKEA hotdogs

Een bezoek aan IKEA is altijd leuk. Althans, ik ben er altijd voor in. Vandaag geef ik jou nog een extra reden om een (extra) bezoekje aan IKEA te brengen, namelijk gratis IKEA hotdogs en ijsjes!

Altijd in voor een bezoek aan IKEA

Ja, ik ben altijd in voor een bezoek aan IKEA! Ik vind dit een heerlijke winkel om inspiratie op te doen. Voor mijn huidige kamer, maar ook om lekker weg te kwijlen bij interieur waar ik van droom voor in de toekomst.

Mocht je vaker een bezoek brengen aan IKEA Eindhoven dan ken je de roze badkamer vast wel. Nou, die wil ik dus! En de hele grote ruime witte keuken. Weet je welke ik bedoel? Daar droom ik van! Die ruimte!

Inspiratie en geurkaarsen

Na een bezoek aan IKEA ga ik nooit met lege handen naar huis. Altijd doe ik wel inspiratie op en vaak neem ik ook de nodige ‘boodschappen’ mee om thuis weer iets te veranderen of toe te voegen.

Nee, met lege handen ga ik écht nooit naar huis. Al is het soms maar een geurkaars.

Gratis IKEA hotdogs en ijsjes

Nu is er een extra reden om een bezoek te brengen aan IKEA. Bij IKEA kun je nu gratis IKEA hotdogs en ijsjes ophalen. Gratis? Ja! Maar hoezo dan? Dat leg ik je graag uit.

Wanneer je tijdens een winkelbezoek een online winkelonderzoek invult (kost je ongeveer 5 minuten) kun je na afloop iets lekkers ophalen. In het onderzoek worden je een aantal vragen gesteld over de winkel, de voorraad en het personeel zodat IKEA zich met deze informatie kan verbeteren.

Je mag als dank kiezen voor twee IKEA hotdogs óf twee ijsjes óf een combinatie hiervan. In mijn ogen makkelijk verdiend én lekker! De bistro achter de kassa’s is toch altijd al zo verleidelijk!

Let wel op: je beloning moet binnen 1 uur na afronding van het onderzoek opgehaald worden. Heb je nog veel tijd nodig om in de winkel rond te struinen? Stel dit dan nog even uit! Ga snel aan de slag via IKEA.nl/qx

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *