MOFT standaard | Snelle oplossing voor een betere werkhouding

MOFT standaard voor je laptop

Ik breng erg veel tijd door op mijn werkplek. Al jaren heb ik last van nek- en rugklachten en de tijd die ik doorbreng achter mijn bureau is hiervoor niet bevordelijk. Gelukkig heb ik een snelle oplossing gevonden voor een betere zithouding, met de MOFT standaard

Mijn werkplek

Ik breng erg veel tijd door op mijn werkplek. Naast dat dit de plek ik waar ik graag creatief bezig ben en waar ik rustig kan studeren, is dit ook de plek waar ik mijn artikelen schrijf en andere blog-werkzaamheden uitvoer. Mijn blog is mijn bedrijf, dus dat ik véél tijd doorbreng achter mijn bureau is niet zo gek.

MOFT standaard voor je laptop

Rug- en nekklachten en veel zitten

Al flink wat jaren heb ik last van rug- en nekklachten. Dat ik mijn hobby en werk volledig uitoefen vanachter mijn bureau is dan ook niet echt bevordelijk voor deze klachten. Een goede werkhouding is dan ook héél belangrijk!

MOFT standaard voor je laptop

MOFT standaard voor je laptop

Ik werk op een 13-inch MacBook Pro. Door deze kleinere laptop is mijn werkhouding niet al te best. Ik was dus op zoek naar een snelle en makkelijke manier om mijn werkhouding te verbeteren. Deze heb ik gevonden in de MOFT Laptop Stand.

De MOFT Laptop Stand is een gemakkelijke manier om je werkhouding te verbeteren. Deze dunne en lichtgewicht standaard voor je laptop wordt als een soort sticker, met verwijderbare lijm, achterop je laptop of laptop cover bevestigd. Hierdoor hoef je hem niet apart mee te nemen en kun je altijd en overal werken met een verbeterde werkhouding. De MOFT Laptop Stand werkt met twee verschillende hoogtes om nekpijn te voorkomen.

De MOFT standaard is geschikt voor een laptop tot 15,6 inch en kost €21,95.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *