Business Chick | Cadeau voor Secretaressedag, ook nu kun je niet zonder

Cadeau voor Secretaressedag

16 april (2020) is het weer secretaressedag. Door alle omstandigheden zou je het haast vergeten, maar juist nu is het belangrijk om waardering te tonen! Ik vertel je meer over deze dag en geef tips voor een cadeau voor Secretaressedag!

Wat en wanneer is Secretaressedag?

Secretaressedag is dé dag om secretaresses in het zonnetje te zetten. Vaak mag de secretaresse tijdens deze dag een geschenk of bedankje in ontvangst nemen van de werkgever of collega’s. De secretaresse is immers onmisbaar op het kantoor! Maar ook nu is de secretaresse onmisbaar – misschien nog wel meer – voor onder andere het plannen van afspraken en het uitvoeren van administratieve taken.

In Nederland valt secretaressedag op de derde donderdag van april. Dit jaar (2020) valt secretaressedag dus op 16 april!

Cadeau voor Secretaressedag

Misschien vraag je je wel af hoe je jouw secretaresse tijdens Secretaressedag kunt bedanken. Daarvoor geef ik je een aantal tips!

Het belangrijkste is natuurlijk dat je waardering toont voor het werk dat de secretaresse gedurende het jaar verricht. Erkenning en waardering behoren tot de grootste motivatoren op de werkvloer! De manier waarop je je dank laat blijken is minder belangrijk.

Iets lekkers

Geef de secretaresse iets lekkers cadeau! Een doosje bonbons, andere chocolade of iets anders waarvan jij weet dat de secretaresse het lekker vind wordt meestal wel gewaardeerd! Houd wel rekening met eventuele allergieën of andere zaken. Laat jouw secretaresse bijvoorbeeld duidelijk weten dat zij veganistisch is? Neem dit dan mee in je bedankje om te laten merken dat je het bedankje écht met aandacht hebt gekozen.

Cadeaupakket verzorging

Ook dit is een veel geziene – maar minstens net zo gewaardeerde – cadeautip voor Secretaressedag. Met een mooi cadeaupakket met verzorgingsproducten geef jij je secretaresse echt een momentje voor haarzelf! En ik denk dat we in deze tijden allemaal wel wat meer fijne verzorgingsmomentjes kunnen gebruiken, toch?

Een bloemetje

Een bloemetje is inmiddels een echte ‘classic’. Met een mooie bos bloemen kun je je waardering voor haar werk goed laten blijken. Ook steun je er gelijk de bloemist of kweker mee, die hebben het nu ook niet makkelijk! Je kunt het bloemetje natuurlijk ook combineren met iets lekkers of een ander geschenk als jij van mening bent dat je dank niet met alleen een bos bloemen uit te drukken is! Verwen de secretaresses maar eens goed op deze speciale dag!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *