Mijn wonen wensenlijstje | Aanschaffen, veranderen en toevoegen

Wonen wensenlijstje

Hoewel mijn interieur al aardig gevormd is en veel roze bevat, zijn er zeker nog behoorlijk wat dingen die ontbreken. Ook wil ik nog items toevoegen en dingen in het interieur veranderen! Ik deel mijn wonen wensenlijstje.

Wonen Wensenlijstje

Ken je dat? Dat je nooit klaar bent met interieur? Ook ik wil alweer wat dingen veranderen. Ook wil ik dingen toevoegen en er zijn items die nog ontbreken.

Woonkamer en keuken

Qua huishoudelijke apparatuur ontbreekt nog het een en ander. Geen wonder dus dat dit nog op het wensenlijstje staat. Het állerliefste zou ik kiezen voor klein huishoudelijk apparatuur van SMEG, maar dan moet het budget dit wel toelaten. Ik ben echt verliefd geworden op het retro luxe en vrolijk gekleurde design van dit merk. Wauw! Hoog op het wonen wensenlijstje dus.

Een andere grote wens is om de woonkamer en de hoek bij de eettafel wat verder aan te kleden. Zo zou ik graag een mooie nieuwe set eetkamerstoelen aan de tafel willen zetten. Ook ben ik aan het denken over muurdecoratie, om het geheel wat gezelliger aan te kleden. De roze muur bij de eettafel is namelijk wat kalig.

 • Huishoudelijke apparatuur (big dream: van SMEG)
 • Nieuwe eetkamerstoelen
 • Muurdecoratie
 • Fluwelen bank

Een andere grote interieurwens van mij is een mooie fluwelen bank. Ik twijfel alleen of dit ook praktisch is en of een bank bekleed met deze stof lang mee zou gaan. Maar ik denk dat er toch een moment komt waarbij ik het niet kan laten. Ik droom namelijk weg bij foto’s van mooie fluwelen banken. Hoe tof zou het zijn als ik in zo’n bank weg kan dromen?!

wonen wensenlijstje

Badkamer

Voor in de badkamer staat er eigenlijk één ding echt op mijn wensenlijstje. Een wasmand. Dat blijkt voor mij best een moeilijke klus. Veel wasmanden vind ik namelijk helemaal niet zo mooi, andere zijn weer te duur of niet praktisch… de zoektocht continues.

 • Wasmand

Wat accessoires op de badkamer iets meer sfeer te geven zou ik ook leuk vinden. Een mooie roze (!) badmat bijvoorbeeld.

Slaapkamer

Mijn slaapkamer is een en al roze en ik houd ervan! Mijn roze slaapkamer bevat veel (roze) velvet in combinatie met gouden accenten en een touch of marmer.

Hoewel ik mijn roze kamer prachtig vind, staat er ook voor deze ruimte tócht iets op het wonen wensenlijstje. Ik zou ik er graag wat meer diepte en warmte aan geven. Ik hoop dit binnenkort te doen met bijvoorbeeld het volgende:

 • Roodroze tinten toevoegen in vorm van accessoires en een kleinmeubel
 • Rotan spiegeltjes

Ik denk dat ik met het toevoegen van rotan spiegels, bijvoorbeeld in de zithoek, al snel meer warmte kan geven aan het interieur van de slaapkamer. Natuurlijke materialen dragen bij aan warmte. Dat merkte ik al onmiddellijk toen ik een eikenhouten bankje in mijn slaapkamer plaatste.

Wonen wensenlijstje

Gezellige balkonnetjes

Misschien wel de meest essentiële ruimte nu er behoorlijk wat heerlijk weer in het vooruitzicht staat maar we tegelijkertijd moeten denken aan #stayhomesafe.

 • Meubelen voor op het balkon
 • Buitenkleed
 • Gezellige buitenplant(jes)
 • Sfeerverlichting voor buiten
 • Toffe accessoires

Omdat dit de eerste lente en zomer worden die ik doorbreng in mijn woning zijn de balkonnen nog helemaal leeg. Nu breekt de tijd aan om ook hier een fijne en gezellige plek van te maken!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *