Review | Dsquared2 RED WOOD, nieuw parfum voor de ‘fashionable lady’

Review Dsquared2 Red Wood

Na het succes van de eerdere geuren in de WOOD-serie van Dsquared2 introduceren zij twee nieuwe WOOD-geuren, waarvan ‘RED WOOD’ voor dames. In dit artikel vertel ik je meer over deze sensuele geur!

Dsquared2 WOOD

Dsquared2 introduceert twee nieuwe geuren in de WOOD-serie, namelijk ‘Dsquared2 GREEN WOOD POUR HOMME’ en ‘Dsquared2 RED WOOD POUR FEMME’. Zoals de naam doet vermoeden zijn de geuren uit de WOOD-serie van Dsquared2 allen gebaseerd op hout [sterk en robuust]. Waar de eerdere geuren uit de WOOD-serie voor een meer casual gebruik waren, hebben de nieuwe geuren een meer sensueel karakter.

Review Dsquared2 Red Wood

Dsquared2 RED WOOD eau de toilette

RED WOOD is een gewaagde damesgeur.

“Ben jij edgy, gewaagd en extravagant? Met Dsquared2 RED WOOD breng je jouw sensuele kant naar boven. Een sprankelende geur voor de fashionable lady, die graag haar grenzen opzoekt.”

De geur is inderdaad gewaagd en ‘fruitig kruidig’ te noemen. Frisse roze peper en cranberry geven de geur een fruitige dimensie. Lychee, roos en magnolia dragen bij aan het vrouwelijke karakter van deze geur. Musk, ceder en amber maken dat deze geur het WOOD-karakter heeft.

Review Dsquared2 Red Wood

Flacon en vormgeving

De vormgeving omtrent deze nieuwe geur van Dsquared2 vind ik ontzettend tof! De sterke en robuuste kenmerken van hout komen ook hierin de terug. De flacon heeft een robuuste vorm en elke flacon heeft een unieke magnetische dop. De doppen worden namelijk vervaardigd uit hoogwaardig gerecycled Canadees essenhout. Zo tof!

De transparante roodgekleurde glazen flacon wordt verpakt in een roodfluwelen doosje. Daarmee geeft RED WOOD, zelfs nog in de verpakking, een zeer fashionable en luxe gevoel en uitstraling!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *