Review | Coach Dreams eau de parfum, nieuwe damesparfum van Coach

Coach Dreams

Coach is een Amerikaans modemerk dat bekend is van handgemaakte leren tassen. Geheel toevallig kocht in in januari, in Amerika, mijn eerste (en tweede) Coach tas. Nu mag ik kennis maken met Coach Dreams, de nieuwe geur van dit merk!

Coach Dreams damesparfum

Coach Dreams eau de parfum

Deze nieuwe damesgeur van Coach is geïnspireerd door de vrijheid en het avontuur van een roadtrip door Amerika.

“De geur neemt je mee op een reis vol mogelijkheden en verwachtingen met de open route voor je en herinneringen in de maak. Samengesteld door parfumeur Antoine Maisondieu, opent Coach Dreams met noten van vers fruit zoals Sinaasappel en Peer, waarna zich een hart van Gardenia en Cactusbloem onthult en de geur sluit met sensuele Joshua Tree en Muskus.”

Coach Dreams damesgeur

Design van de flacon

Mijn oog viel meteen op het design van de flacon. Er is overduidelijk veel aandacht besteedt aan het design en detail.

De kartonnen verpakking van deze geur bevat veel luxe roze glitters en past helemaal bij mij! Deze verpakking is heel vrouwelijk maar toch ook heerlijk meisjesachtig roze!

De flacon heeft veel weg van een ouderwetse apothekersfles. Wat écht om aandacht vraagt is de spraydop. De zilveren dop heeft de vorm van een mooie roos en hierin is de verstuiver verwerkt. Om de hals van de flacon, onder de spraydop, zit een leren ring die verwijst naar Coach’s handgemaakte leren tassen waar het merk bekend van is. Het design van de flacon is heel clean, maar daarom zeker niet minder vrouwelijk en luxe!

Coach parfum

Coach Dreams: de geur

De flacon van Coach Dreams is prachtig en zal zich gedragen als een echte eyecatcher binnen jouw parfumcollectie. De geur vind ik persoonlijk ook erg lekker en passend bij mijn leeftijd. Licht fruitig, bloemig en vrouwelijk!

Coach Dreams is verkrijgbaar bij de luxe parfumerie en kost €70 voor een inhoud van 60ml.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *