Business Chick | Zo ziet mijn werkplek er nu uit! (update)

Werkplek

Mijn werkplek is voor mij ontzettend belangrijk. Ik breng hier veel van mijn tijd door. In dit artikel vertel ik je meer over mijn huidige werkplek!

Mijn geliefde zit-sta bureau

In 2020 schreef ik al een artikel over de grote voordelen van een zit-sta bureau. In dat artikel zag je ook mijn werkplek. Inmiddels ben ik in verband met mijn spaarplannen weer bij mijn ouders gaan wonen en is mijn werkplek dus iets anders ingericht, maar mijn zit-sta bureau is uiteraard meeverhuisd!

Aan mijn bureau staat mijn geliefde roze bureaustoel. Een goede bureaustoel is ontzettend belangrijk. Deze bureaustoel helpt mij bij het aannemen van een juiste houding. Bij Bureaustoel24 kun je meer fijne bureaustoelen vinden die bijdragen aan het aannemen van een goede werkhouding.

Werkplek

Van een hele woning terug naar een kamer

Eerder had ik nog een hele woning voor mij alleen, nu ben ik weer terug naar een kamer. Dit zorgde er ook voor dat ik mijn werkplek wat compacter in moest gaan richten.

Mijn zit- sta bureau is behoorlijk groot, namelijk 160 cm breed. Ik heb ladeblok ALEX van IKEA onder mijn bureau geplaatst. Dit past perfect! Ik heb nu nog genoeg beenruimte, maar tegelijkertijd benut ik de ruimte onder mijn bureau ook beter.

Werkplek

Op mijn bureau

Daar staat een tafellamp van Hübsch Interior. Een lamp kan natuurlijk niet ontbreken, en ik ben echt verliefd op deze prachtige goudkleurige ‘paddestoel’! Om mijn bureau nog wat gezelliger aan te kleden heb ik er ook twee leuke waxinelichthouders staan en mijn ‘boss babe’-decoratie die ik in Amerika kocht.

Uiteraard zijn er ook wat functionele items die ik niet kan missen op mijn werkplek. Dan heb ik het bijvoorbeeld over de Raindesign Stand – een standaard voor mijn MacBook Pro – die niet mag ontbreken. Ik vind dit erg fijn werken en ook dit draagt bij aan mijn houding. Daarnaast kun je op mijn bureau een Apple toetsenbord en muis vinden.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *