Kandelaars voor de hondenliefhebber

Honden kandelaars honden hondenliefhebber

Ik ben gek op kaarsen, kandelaars én gouden dieren in mijn interieur. Dus toen ik leuke kandelaars zag van dieren die ik nog niet in huis heb kon ik deze niet laten staan! Het gaat namelijk om gouden kandelaars van honden! Hoe leuk?!

Een dierentuin in huis

Gouden accenten, die breng ik graag terug in mijn interieur. Bijvoorbeeld door middel van leuke gouden dieren, in de vorm van een kandelaar of lamp. Inmiddels heb ik een hele dierentuin bij elkaar verzameld. Zo heb ik dierenlampen in het interieur van giraffes, maar ook een ijsbeer lamp. En ook heb ik veel gouden waxinelichthouders, kandelaars en decoratieobjecten van dieren: bijvoorbeeld een krokodil, muis, aapjes, kat en schildpad. Een hele gezellige beestenboel!

Honden kandelaars gouden honden

Honden kandelaars

Honden zijn dieren die ik nog niet op mijn kamer had staan. Toen ik bij Intratuin erg leuke honden kandelaars zag staan kon ik het dan ook niet laten. Kiezen tussen de verschillende opties kon ik ook niet, en dus nam ik ze alledrie mee: een Basset, Bulldog en een Stafford.

De grootste kandelaar is de Basset hond. De Bulldog kandelaar en de Stafford zijn kleiner en ongeveer even groot.

In elke kandelaar past één dinerkaars. Die zijn er in alle kleuren, soorten en maten! Zo zijn de honden kandelaars ook leuk om te combineren met twisted candles. De verschillende kandelaars vormen samen een leuke groep als decoratie voor in je huis!

Grote PTMD kandelaar

Houd je enorm van honden en lijkt een kandelaar in huis je ook erg leuk, maar zoek je iets groters? Het merk PTMD heeft een ontzettend gave kandelaar van een Hazewindhond. Op de kop kunnen 3 dinerkaarsen geplaatst worden. Deze kandelaar is maar liefst 75 centimeter hoog en dus behoorlijk groot! Daarmee is het een prachtige eyecatcher voor in het interieur van een hondenliefhebber, en ook een mooie aanvulling op de kleinere dieren kandelaars!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *