Nu op tafel, straks in de boom: (kerst)ballen met droogbloemen

Action kerstballen met droogbloemen

Kijk jij stiekem uit naar het einde van het jaar, en kun je haast niet wachten om de kerstdecoraties van zolder te halen? Dat gevoel herken ik maar al te goed. Ik kan het dan ook niet laten om hier en daar al wat leuke nieuwe decoraties aan te schaffen. Mijn nieuwste aanwinst: kerstballen met droogbloemen!

Nieuwe kerstdecoraties

Ik vind niets leuker dan de aankleding van mijn interieur aanpassen als er een nieuw seizoen aanbreekt. Die verandering vind ik fantastisch, en het mag in het najaar allemaal wat knusser. En zo nu en dan iets nieuws kopen is natuurlijk ook altijd leuk!

Hoewel er alweer genoeg kerstversiering, lichtjes en kerstballen in de winkels liggen, is het voor de echte kerstdecoratie misschien toch nog wat te vroeg. Toch zie ik erg veel leuke dingen liggen en kan ik het soms niet laten om het alvast te kopen. Dat was zeker het geval bij de kerstballen met droogbloemen!

Action kerstballen droogbloemen

Droogbloemen in kerstballen

Droogbloemen voor in je interieur blijven populair. Ze zijn mooi, sierlijk én blijven lang goed. Ik vond het dan ook erg leuk om droogbloemen in kerstballen te zien. Het zal prachtig staan in een mooie gevulde kerstboom, en het kan ook super chique zijn! Je kan ze zelf maken met droogbloemen en transparante kerstballen van jouw keuze, maar je kan ze ook kant-en-klaar kopen!

Action kerstballen met droogbloemen

Ik kocht mijn kerstballen met droogbloemen bij de Action, voor €1,37 per stuk. Dat vind ik een hele goede prijs voor deze prachtige kerstdecoratie! De kerstballen zijn van glas en zijn er met verschillende soorten bloemen. Zo waren en opties met mooie gekleurde bloemen, maar kun je ook voor een neutrale optie kiezen. Zo zag ik kerstballen met pluimen, met gipskruid en met andere (neutrale) droogbloempjes.

Kerstballen met droogbloemen kerstballen

Droogbloemen decoraties kunnen altijd

De droogbloemen zitten dan wel in een kerstbal, maar ze doen je niet onmiddellijk aan de feestdagen denken. Dat komt door de natuurlijke uitstraling van de bloemen in combinatie met het jute touw. Ze zullen later in het jaar zeker prachtig staan in de kerstboom, maar ook nu zijn ze al leuk voor in je interieur!

Leg ze bijvoorbeeld op een mooi gedecoreerd dienblad of in een luxe schaal. Of hang er een aantal aan een mooie hangende decoratietak!

Omdat deze versiering niet in typische kerstkleuren is én niet helemaal onder de glitter zit, is het een vrij subtiele manier om stiekem toch al een hint naar de feestdagen in huis te halen!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *