Nieuwe tas: roze Furla Opportunity Jacquard shopper

Nieuwe collectie Furla Shopper

De nieuwe collectie van Furla bevat een prachtige shopper. Een tas van één van mijn favoriete merken, een model dat in niets lijkt op wat ik al in mijn tassen collectie heb én een uitvoering in het roze. Je begrijpt wel: ik heb een nieuwe tas!

Nieuwe collectie Furla tassen

Met regelmaat brengt Furla een nieuwe collectie tassen en accessoires uit. Ik bekijk deze altijd onmiddellijk, want ik ben natuurlijk reuze benieuwd naar de nieuwe items en word hier erg enthousiast van. Furla behoort samen met de tassen van Coach tot mijn favoriete merken. Hoewel dit keer niet de hele collectie mij aanspreekt – de Furla Candy tassen zijn namelijk niet mijn ding – zitten er natuurlijk wel weer een aantal hele mooie items in de nieuwe collectie!

Roze Furla opportunity

Furla Opportunity Jacquard shopper

De Furla Opportunity Jacquard shopper is een tas die ik al langer op het oog heb. Ik heb vooral kleinere leren tassen die in niets lijken op de Jacquard shopper. Een grotere tas van ander materiaal leek mij dan ook een leuke en waardevolle toevoeging op mijn huidige collectie tassen.

Furla heeft al vaker Jacquard shoppers uitgebracht. Zo is er onder andere een bruine en zwarte uitvoering, maar ook met print zoals vlinders. Deze tassen vond ik erg mooi en dat is dan ook de reden dat ik al langer overwoog om een shopper aan te schaffen.

Met de nieuwe collectie Furla tassen kan ik mijn geluk niet op: er zit namelijk een roze uitvoering van de Furla shopper bij!

Nieuwe Furla Jacquard opportunity shopper

Roze Furla shopper

De roze Furla shopper heeft een Jacquard design en is gemaakt van katoen en leer. Hij voelt stevig en degelijk aan. Het is een open tas zonder compartimenten, maar hij heeft aan de binnenkant wel een klein ritsvak. Ook past mijn 13″ inch MacBook in de tas. Het is geen tas die ik zou aanraden als laptoptas, maar het is wel fijn dat ik hem makkelijk mee kan nemen als ik dat een keer zou willen.

De roze Furla tas is zoals ik al verwacht had een perfecte aanvulling op mijn andere tassen gebleken. De geweven katoenen textuur voelt erg luxe aan, en straalt dit ook uit. De roze tas is prachtig en ik heb er veel plezier van!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *