NEW BAG | Roze COACH Tabby Top Handle 20 uit de nieuwe collectie

Coach Tabby Top Handle 20

OH MY! Ik heb een nieuwe tas en ben zó verliefd! Het gaat om een mooie schoudertas van het merk COACH, een van mijn favoriete tassenmerken: de COACH Tabby Top Handle 20 in het roze!

COACH New York

Mijn nieuwe tas is van het merk COACH. Een Amerikaans merk dat zijn oorsprong vindt in New York. Het merk staat bekend als een ‘luxe brand’ en is met name bekend om haar tassen, maar de collectie bestaat ook uit kleding, schoenen en COACH parfum.

In januari 2020, tijdens mijn vakantie in de Verenigde Staten, kocht ik dan eindelijk mijn eerste én tweede COACH tas. Dat wilde ik de reis ervoor al doen, maar toen kon ik nog geen keuzes maken. Ik gebruik de tassen intensief en ben nog altijd blij met mijn aankopen. Ze zijn prachtig en van uitstekende kwaliteit. Nu heb ik een nieuwe COACH tas aan mijn collectie mogen toevoegen.

Coach Tabby Top Handle 20

Roze COACH tas

Mijn nieuwe roze COACH tas komt uit de nieuwste collectie COACH tassen. Het COACH Tabby Top Handle 20 design is in deze collectie uitgevoerd in zwart, ivory, groen en… roze! Hoewel ik het design van de tas echt geweldig vind en fan ben van alle uitgevoerde kleuren kon ik natuurlijk niet anders dan voor de roze variant te gaan.

Mijn andere tassen van het merk COACH zijn zwart, dus een kleur leek mij sowieso een goede aanvulling. En als je het hebt over kleur, dan kom je bij mij al snel uit bij roze!

COACH Tabby Top Handle 20

De roze tas die inmiddels in mijn PAX kast staat te shinen is dus van het merk COACH, en wel het Tabby Top Handle 20 model. Dit model heeft een details die kenmerkend zijn voor tassen uit de Tabby-lijn. Het gaat dan om het ‘riempjesdesign’ van de kliksluiting met het merkembleem.

Het design van de tas is fantastisch! Wat ik daarnaast ontzettend tof vind is dat de tas is uitgevoerd in roze leer met verschillende structuren. Glad én geperst leer in combinatie met zwarte details en goudkleurige hardware geven deze roze COACH tas een elegante look waar ik enorm fan van ben!

Roze Coach Tabby Top Handle 20

Handtas of schoudertas

Het compacte formaat en het prachtige stevige handvat maken dat deze tas vraagt om aan de hand te worden gedragen. Als handtas dus. De COACH Tabby Top Handle 20 kan echter ook als schoudertas of crossbody worden gedragen door de afneembare schouderband.

Ik verwacht deze tas zelf vooral als handtas te gaan gebruiken, maar het is ontzettend fijn om daarin keuze en mogelijkheid tot afwisselen te hebben. Zo kan ik hem aanpassen naar mijn look!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *