Mijn Bath and Body Works kaarsen review | BBW geurkaarsen

Bath and Body Works kaars Twisted Peppermint

Als liefhebber van Bath and Body Works maakte ik een aantal jaar geleden ook kennis met hun kaarsen. Een aantal van die geurkaarsen hebben mijn hart gestolen. In dit artikel vertel ik je over de Bath and Body Works kaarsen die ik heb en wat ik ervan vind.

Bath and Body Works kaarsen

Hoewel Bath and Body Works Nederland pas sinds kort een feit is, ben ik al langer bekend met het merk. Tijdens mijn vakanties in Amerika was ik héél vaak in de Bath and Body Works winkels te vinden en gingen er koffers vol met hun producten mee naar huis. Een fan kun je mij dus wel noemen!

Waar het begon met mijn liefde voor hun body mists en andere verzorgingsproducten, maakte ik later ook kennis met de Bath and Body Works kaarsen. Er zijn grote kaarsen (3-wick candles) met drie lonten en kleinere geurkaarsen met 1 lont. Van een aantal Bath and Body Works kaarsen ben ik enorm gaan houden. De kaarsen van dit merk zijn van goede kwaliteit en zijn er in heel wat uitgesproken en opvallende geuren die je elders niet snel tegenkomt.

Lees ook: geniet langer van jouw favoriete geurkaarsen met deze tips voor het branden

Bath and Body Works kaars Strawberry Pound Cake

Strawberry Pound Cake

Strawberry Pound Cake was mijn eerste Bath and Body Works kaars. Deze geurkaars werd in de Amerikaanse facebookgroepen enorm gehyped en was haast overal uitverkocht. Deze geur was ontzettend gewild! Toen ik hem tussen de berg met sale kaarsen spotte moest ik hem dan ook meenemen. Niet vanwege de geur, maar gewoon het idee dat ik een “zeldzame vondst” had gedaan en die niet kon laten liggen, haha!

In eerste instantie sprak de geur mij niet eens aan. Inmiddels kan ik vertellen dat Bath and Body Works Strawberry Pound Cake een geur is waar je langzaam een liefde voor gaat ontwikkelen. De geur is ontzettend zoet en sterk en daardoor misschien niet voor iedereen weggelegd. Maar echt, ik houd van deze geurkaars! De kaars laat zich het best omschrijven als een combinatie van zoete aardbeien, cake, slagroom en een volle buik! Na het branden van de geurkaars ruikt het hele huis naar strawberry pound cake en de geur blijft ook lang aanwezig!

Bath & Body Works kaars Hot Cocoa and Cream

Hot Cocoa & Cream

Een van mijn favoriete geurkaarsen van Bath and Body Works is de kaars in geur Hot Cocoa & Cream. Wederom een uitgesproken en opvallende geur die niet voor iedereen is weggelegd, maar ik vind hem geweldig! De naam liegt er niet om: met Hot Cocoa & Cream lijkt het net of er een mok met warme chocolademelk en slagroom op je staat te wachten. Maar dan wel zónder de calorieën!

Begint het je al op te vallen dat ik van Bath and Body Works kaarsen houd met uitgesproken en “warme” geuren? De kaarsen van Bath and Body Works zijn wat aan de prijzige kant (absolutely WORTH IT!) en daarom kies ik graag voor geuren die je bij andere – goedkopere – merken en winkels niet ziet. Ik kan een geurkaars met een frisse, meer neutrale en veelvoorkomende geur zoals vanille of katoen evengoed waarderen, maar deze koop ik dan liever voor wat minder geld.

bath and body works geurkaarsen

Winter Candy Apple

Winter Candy Apple is een Bath and Body Works geurkaars die wat minder mijn ding is. Het is een frisse, fruitige geur met appel, sinaasappel en peer. Prima, maar geen WOW-geur als je het mij vraagt.

Marshmallow Fireside

Wat een fijne geur! Marshmallow Fireside ruikt dus echt exact naar marshmallows op een stokje, geroosterd boven het kampvuur. De naam van deze Bath and Body Works geurkaars omschrijft de geur dan ook perfect. Het is een heerlijk zoetige / rokerige geurskaars die tegelijkertijd niet té sterk aanwezig is. Ik vind hem fantastisch!

Bath & body works geurkaarsen review

Warm Apple Pie

Aslof er een warme, versgebakken appeltaart in de oven staat. Dat is hoe Bath and Body Works’ Warm Apple Pie geurkaars ruikt. Meer hoef ik er niet over te vertellen, toch? Het is een fijne geurkaars om te branden tijdens herfstachtige dagen.

Twisted Peppermint

Twisted Peppermint is een van de bekende winterse geurlijnen van Bath and Body Works. Binnen deze geurlijn zijn er ook kaarsen.Twisted Peppermint is een zoete mintgeur en hoewel ik gewoonlijk niet van mintgeuren houd, kan ik deze wel waarderen door de zoetige finish. En… is de roze verpakking niet super leuk?!

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Ik heb nog nooit geurkaarsen van dit merk gehad. Ook omdat ze in België niet gemakkelijk verkrijgbaar zijn. Er zitten wel heerlijke kaarsen tussen. Leuke verpakkingen ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *