Kaarsentrends: Gekleurde glazen kandelaars en hippe draaikaarsen

Gekleurde glazen kandelaars en hippe draaikaarsen twisted candles

Kaarsen en kandelaars. Ik ben er gek op! Met decoratieve kandelaars en mooie kaarsen breng je namelijk wat extra gezelligheid in je interieur. De huidige trends op dit gebied spreken mij erg aan en zijn zó leuk dat ik ze met je wil delen. In dit artikel zet ik dan ook graag gekleurde glazen kandelaars en de populaire draaikaarsen in het zonnetje!

Hippe gedraaide kaarsen

Met gedraaide kaarsen bedoel ik de leuke ’twisted candles’ die je ongetwijfeld voorbij hebt zien komen op inspiratiekanalen zoals Instagram en Pinterest. Er zijn verschillende soorten draaikaarsen. Zo zijn er twisted candles met een subtiele draai, maar zijn er ook dinerkaarsen die door en door gedraaid zijn. Eigenlijk zijn het gewoon dinerkaarsen met een nieuwe twist! Het leuke aan twisted candles is dat je ze ook makkelijk zelf kunt maken van gewone dinerkaarsen! Draaikaarsen zijn net even wat speelser en decoratiever dan een gewone rechte dinerkaars.

Je snapt vast wel dat ik een voorraadje draaikaarsen heb aangelegd en deze graag laat zien in het interieur. Ze zijn zo leuk!

Glazen kandelaars in alle kleuren van de regenboog

Een andere trend op het gebied van homedeco en kaarsen zijn gekleurde glazen kandelaars. Ook een top combinatie mét de twisted kaarsen! De glazen kandelaars zie je in alle soorten, maten en bovenal in alle kleuren van de regenboog voorbij komen. Met name de kandelaars van heel dun glas zijn erg populair. Deze komen in verschillende designs, met verschillende bollen bijvoorbeeld, of juist in een heel strak design. Van dun gekleurd glas óf met ribbels erin.

Leuk is om los te gaan met verschillende designs, kleuren en om de leuke glazen kandelaars te combineren met speelse gedraaide kaarsen. Je kunt eindeloos variëren en zo creëer je extra gezelligheid in huis!

Je shopt de kaarsentrends van het moment bij de woonwinkels en online. Je kunt er haast niet omheen!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *