Gezellig met kaarsjes | 7 x de leukste kandelaars en waxinelichthouders

Leukste kandelaars

Het is buiten steeds vaker regenachtig en het wordt ook snel donker. Tel de huidige maatregelen daarbij op en je hebt reden genoeg om je tijd thuis door te brengen, mèt een kop thee en gezellige kaarsjes! Om die reden deel ik de leukste kandelaars en waxinelichthouders van het moment!

Kleine gouden kandelaar

Een echte ‘classic’ en daardoor ook een heuse topper, je kunt er namelijk altijd wel een passende plaats voor vinden in je interieur! Door er een mooie dinerkaars in kleur naar keuze in te plaatsen weet je zeker dat het matcht met jouw kleurenpalet.

Deze gouden kandelaar is er ook in een andere uitvoering en is tevens verkrijgbaar in het zilver. €0,99 bij Action.

Waxinelichthouder ‘faces’

Hoe leuk is deze waxinelichthouder, geheel volgens de ‘faces’-trend? Ik scoorde hem voor €1,45 bij Van Cranenbroek. Hij past ook perfect bij het sierkussen met faces die een plekje heeft bij mijn roze fauteuil!

Leukste kandelaars

Glazen waxinelichthouder

Wauw! Dit is er een waarvoor ik – alweer een tijd geleden – speciaal naar de winkel ging. Is ‘ie niet prachtig? Deze waxinelichthouder is van glas en behoorlijk zwaar. Hij is er in verschillende kleuren, waaronder een blauwe en groene variant. Zelf nam ik voor €2,99 de roze-oranje uitvoering mee bij Action.

Gouden slang kandelaar

Deze toffe kandelaar komt van Kwantum en kostte €8. Toen ik hem uiteindelijk zag staan met 50% korting nam ik hem mee. Ik vind hem namelijk erg tof en hij past goed bij mijn verzameling goudkleurige interieur-dieren!

Leukste kandelaars

Glas met gouden rand

Stiekem behoort deze kandelaar (of is het toch iets anders?) tot mijn echte favorieten. Hij is van glas en heeft aan de onderkant een gouden rand. Het glas heeft een toffe structuur en de kleuren zijn prachtig!

Hij is lekker groot! Je zou hem waarschijnlijk zelfs als kleine vaas kunnen gebruiken. Het glas heeft een ontzettend mooie groenachtige tint en er is ook een lichtere uitvoering van deze kleur! Voor de prijs kan je ze niet laten staan, want ze kosten slechts €1,99 per stuk. Bij Action! Het moge duidelijk zijn dat de leukste kandelaars echt niet duur hoeven te zijn!

Geribbeld roze glas

Met een prijs van €2,80 lijkt de roze waxinelichthouder een beetje ‘overpriced’ ten opzichte van de andere kandelaars uit dit artikel. Toch kon ik hem niet laten staan! Ik vond deze donkerroze waxinelichthouder bij Xenos. De kleur van het glas is echt ontzettend mooi en de gouden rand maakt het helemaal af!

Leukste kandelaars

Mini waxinelichthouder

Volgens mij mag deze ondertussen wel een heuse ‘Action classic’ genoemd worden, toch? De mini waxinelichthouder is namelijk al in ontzettend veel verschillende uitvoeringen in het assortiment geweest. Deze roze uitvoering met gouden rand past perfect bij mijn interieur. Ik heb er dan ook twee meegenomen voor €0,59 per stuk.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *