Bank van mijn dromen | Velvet roze bank van Kare Design: ‘Milchbar’

Velvet Roze Bank van Kare Design Milchbar

Daar is ‘ie dan: dé blogpost over mijn bank. Want wat ben ik er blij mee! In dit artikel laat ik mijn bank zien en vertel ik je alles over de velvet roze bank Milchbar van het merk Kare Design.

Milchbar bank roze bank

Bank op wonen wensenlijstje

In april plaatste ik een blogpost met mijn wonen wensenlijstje. Daarin vertelde ik over wat ik wilde aanschaffen, veranderen of toevoegen wat betreft interieur. Ik schreef het volgende:

Een andere grote interieurwens van mij is een mooie fluwelen bank. Ik twijfel alleen of dit ook praktisch is en of een bank bekleed met deze stof lang mee zou gaan. Maar ik denk dat er toch een moment komt waarbij ik het niet kan laten. Ik droom namelijk weg bij foto’s van mooie fluwelen banken. Hoe tof zou het zijn als ik in zo’n bank weg kan dromen?!

Inmiddels kan ik een nieuwe bank, van fluweel, van mijn wonen wensenlijstje afstrepen!

Velvet milchbar bank Kare Design bank

Velvet roze bank van Kare Design

Na de roze fauteuil van mijn dromen is er nu in mijn interieur ook een roze fluwelen bank te vinden. Tijdens het oriënteren op een fluwelen bank, is mijn oog gevallen op ‘Milchbar’ van het merk Kare Design. Ik heb er een tijdje over nagedacht en uiteindelijk bleef mijn keuze bij deze bank. Best even spannend! Ik had de bank namelijk nooit in het echt gezien en heb ook niet vooraf kunnen uitproberen of ‘ie wel lekker zit.

De bank zit echter ontzettend lekker. Dat was natuurlijk nog maar afwachten! Het is geen plofbank, de bank heeft een stevigere zit. Zelf vind ik dit fijner zitten dan een plofbank en met een paar kussens kun je natuurlijk ook veel! Ik heb dan ook een aantal leuke kussens van Unique Living gekocht voor op mijn roze bank.

De velvet roze bank van Kare Design (€1999) is in het echt nóg mooier dan op foto’s! Het is een 3-zits bank en hij heeft een totale breedte van 233 cm. De bank is gestoffeerd met een prachtige en ontzettend zachte fluwelen stof. De houten poten, met luxe detail, geven de finishing touch aan de Milchbar bank van Kare Design. Al met al een fantastisch mooie bank, een echte eyecatcher in je interieur! Hij staat zo gaaf!

*affiliate

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *