Paashangers met droogbloemen

Action droogbloemen ornamenten

Ik kan niet wachten om mijn huis te versieren voor de lente. Een van mijn nieuwste aanwinsten zijn de glazen ornamenten met droogbloemen die ik bij de Action heb gevonden. Ze zijn geweldig om alvast een subtiele hint naar de lente in je interieur te brengen.

Action droogbloemen ornamenten

Glazen ornamenten met droogbloemen

Droogbloemen zijn nog steeds erg trendy in de interieurwereld, en ik ben er dol op. Ze voegen een natuurlijke en elegante uitstraling toe aan elke ruimte en gaan lang mee. Toen ik de glazen ornamenten met droogbloemen bij de Action zag, wist ik dat ik ze moest hebben. Ze zijn zo ontzettend leuk!

En de prijs ook! €1,49 voor de grote ornamenten en het doosje met 9 paashangers kost €2,49.

Action droogbloemen ornamenten

Paastak versieren

Ik zie het al helemaal voor me: straks een mooie paastak versieren met de kleine paashangers er in. Dat zorgt voor stijlvolle en subtiele paasdecoratie in huis. Daar word je toch vrolijk van?

Hoewel ze perfect in een paastak passen, kun je deze glazen ornamenten met droogbloemen het hele jaar door gebruiken. Hun natuurlijke uitstraling en het jute touw geven ze een tijdloze look. Plaats ze op een mooi dienblad, in een decoratieve schaal, of hang ze aan een tak voor een mooie decoratie in je huis. Dus zelfs als de paasdagen voorbij zijn, blijven deze glazen ornamenten met droogbloemen een mooie aanvulling op je interieur.

Wat ben ik blij met deze fantastische vondst! Die moest ik natuurlijk meteen even delen.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *