Fruit vazen uit de Frisse Start wooncollectie

Leen Bakker framboos vaas citroen vaas
Foto: Leen Bakker

Ben jij er ook helemaal aan toe om de lente in huis te halen? Ik spotte bij Leen Bakker een aantal toffe items die hier perfect voor zijn! De fruit vazen komen uit hun Frisse Start wooncollectie. De items zijn enorm vrolijk, fris én fruitig en daarom wil ik mijn favorieten graag met je delen. Kijk je mee?

Trendkleuren van 2023

De lente haal je in huis met frisse kleuren! Maar wat zijn de trendkleuren van 2023 voor dit seizoen? Denk je aan lentekleuren, dan denk je al snel aan vrolijke pasteltinten. Ook die zien we nu weer veel voorbijkomen als trendkleuren van 2023 voor het lenteseizoen. Lila is echt dé kleur van nu! Daarnaast zien we veel combinaties met fris citroengeel.

Framboos vaas fruit vazen

Fruit vazen

Ben je recent in een woonwinkel geweest dan heb je waarschijnlijk wel een of meerdere vazen in de vorm van een stuk fruit gezien. Fruitige vazen zijn namelijk helemaal van nu! Een citroen vaasje, een aardbeien vaas of een mooie pot in de vorm van een framboos. Of een mandarijntje. De hele fruitschaal dient als inspiratie voor deze trend!

De populaire fruitvazen zijn prachtig, maar meestal niet goedkoop. Gelukkig zijn er steeds vaker budgetvriendelijke opties te vinden! Zo heeft Leen Bakker in hun nieuwste wooncollectie – Frisse Start – ook een aantal toffe fruitvazen:

Deze fruit vazen zijn echt fantastisch! Vind je niet?

Citroenen vaas fruit vazen leen bakker
Foto: Leen Bakker

Bloemen toevoegen

Om het helemaal af te maken vul je de fruit vaas natuurlijk met mooie bloemen! Ga naar de lokale bloemist of kweker om verse bloemen te halen, kies voor een bosje droogbloemen of selecteer mooie luxe kunstbloemen van zijde om er extra lang plezier van te hebben! Helemaal passend bij de trends voor het seizoen is een zomerse tak met citroenen.

*affiliate

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *