Ik ga naar New York!

Yes! Als je mij al langer volgt of persoonlijk kent, dan weet je dat ik gek ben op reizen naar Amerika. Inmiddels staat er weer een toffe reis gepland. In mei ga ik namelijk op stedentrip naar New York!

Mijn reizen naar Amerika

Op mijn 15e ging ik – na hier flink voor gespaard te hebben – voor het eerst naar Amerika. Dat was een onvergetelijke mooie reis naar San Francisco en Los Angeles! Sindsdien ben ik mijn hart verloren aan de Verenigde Staten. De steden waar ik ben geweest zijn:

Daarnaast heb ik ook veel van de omgevingen gezien. Vooral Florida is mijn favoriet geworden waar ik inmiddels al een aantal keer naar teruggekeerd ben. Tijdens mijn laatste vakantie naar Miami (juni 2022) heb ik zelfs mijn eerste tatoeage laten zetten: een typische Florida alligator!

Stedentrip New York

Inmiddels is het alweer een aantal jaren geleden dat ik naar New York ben geweest. Omdat mijn vader en ik graag weer een stedentrip wilden plannen besloten we daarom om vliegtickets naar New York te boeken. Het is een fantastische indrukwekkende stad waar we graag weer een keer heengaan.

In mei is het zover! We kijken er enorm naar uit. Voor deze stedentrip hebben we geen concrete plannen gemaakt en we gaan vooral zien waar de stad ons brengt. Een beetje sightseeing, natuurlijk shoppen in Amerika (duh!) en met een beetje geluk is het lekker weer om in Central Park te lopen en te picknicken.

Voorbereidingen voor reis Verenigde Staten

Een reis naar de Verenigde Staten vraagt wel om wat voorbereidingen. Zo heb je een ESTA (een visum) nodig. Wij hebben deze al en die is nog geldig, dus dat scheelt in de voorbereidingen. Ook moeten we nog een hotel boeken en daar zijn we nog niet helemaal uit. Dit gaan we snel doen! En omdat ik met een rolstoel reis moeten we assistentie op Schiphol aanvragen. Mijn ervaring daarmee is trouwens enorm positief.

We hebben enorm veel voorpret en kijken er heel erg naar uit om naar New York te gaan!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *