Op reis | Ik ga op reis naar Florida!

reis naar Florida

Jaaa! Ik ga op reis! Ik ga namelijk op reis naar Florida, Verenigde staten en dat duurt absoluut niet lang meer! Meer over deze reis, wat het betekent voor A lot like LOT. en mijn vragen aan jullie lees je in dit artikel!

Op reis naar Florida

Ik ga op reis naar Florida, Verenigde Staten. En dat duurt absoluut niet lang meer, 6 juni vertrek ik namelijk al!

6 juni stap ik in het vliegtuig. Aangekomen in Florida zullen wij verblijven in Orlando. Hier zullen wij ook het grootste deel van de reis verblijven. Ook zullen we 2 dagen spenderen in Miami, waar ik twee jaar geleden ook ben geweest!

De planning

Orlando staat bekend om zijn vele en grote pretparken, maar om heel eerlijk te zijn ben ik daar niet een hele grote fan van! Wat er dan wel op de planning staat? Winkelen! Heel veel winkelen! Uiteraard zullen wij ook andere dingen ondernemen, maar dit laten wij gewoon op ons af komen en plannen – en bedenken- we ter plekke.

Uiteraard ontvang ik graag jullie tips. Ben jij weleens in Orlando of omgeving geweest?

Wat betekent deze reis naar Florida voor A lot like LOT. ?

Zoals het er nu uitziet zullen er gewoon nieuwe artikelen online komen op A lot like LOT. en zal ik ook op social media posten. Echter kan er een keer een artikel uitvallen of kan het voorkomen dat een artikel later online komt, dit in verband met het tijdsverschil.

Gelukkig komt er ook veel voor terug. Ik verwacht namelijk het een en ander extra te posten op social media. Mocht je het leuk vinden kun je de reis via Facebook en Instagram (@lotlikeLOT) een beetje meebeleven.

Mijn grote vraag aan jullie

Ik kijk erg uit naar deze reis! Maar ik heb ook een vraag aan jullie. Wat willen jullie lezen, zien en weten over deze reis? Zelf vind ik het bijvoorbeeld altijd erg leuk om te lezen hoe iemand een reis ervaren heeft en hoe deze reis er, dag op dag, uit heeft gezien. Wat ik ook erg leuk vind is om reviews van bepaalde producten te lezen die hier in Nederland niet, moeilijker of duurder verkrijgbaar zijn. Waar ik echt uren naar kan kijken? Shoplogs!

Misschien is er wel een bepaalde winkel waar je meer over wilt lezen. Of misschien is er een bepaald product waar je graag een review van wilt. Of moet ik in een specifieke winkel gaan shoppen? Zeg het maar!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *