OMG | Bath & Body Works kopen in Nederland, het kan!

Bath & Body Works kopen in Nederland

JAAAAAAAAAA! Bath & Body Works, bekend uit Amerika, heeft nu ook een Nederlandse webshop. Eindelijk kunnen we de heerlijke producten van Bath & Body Works kopen in Nederland!

Over Bath & Body Works

Bath & Body Works is een Amerikaanse keten waar de meest heerlijke producten voor ‘bath’ en ‘body’ wordt verkocht. Het assortiment bestaat onder andere uit douchegel, body mist en geurkaarsen. Ook worden er body creams, pillow- en roomspray en handcrèmes verkocht.

Bath & Body Works kopen

Fan van de producten

Zelf ben ik een groot fan van (de producten van) Bath & Body Works. Terwijl ik dit schrijf brand ik een geurkaars van het merk, in de geur Hot Cocoa en Cream. Ontzettend lekker!

Zelf maakte ik kennis met Bath & Body Works tijdens mijn eerste vakantie in Amerika. In die tijd was het voor mij – als 12-jarige – iets te prijzig. Toch was ik erg onder de indruk van de mooie winkels met lekkere producten! Tijdens mijn tweede vakantie in Amerika viel ik met mijn neus in de boter. Het was namelijk sale, en de kortingen zijn dan óntzettend goed! Inmiddels ben ik vier keer op vakantie geweest in de Verenigde Staten en verlaat ik het land tegenwoordig niet meer zonder een koffer vol met heerlijke producten van Bath & Body Works.

Bath & Body Works Nederland

Bath & Body Works Nederland

Helaas zijn vakanties momenteel niet mogelijk, maar wat een geluk: Bath & Body Works heeft nu ook een Nederlandse webshop! Deze kent weliswaar een kleiner assortiment, maar toch ben ik hier ontzettend blij mee!

Verzending is gratis bij bestellingen vanaf €39 en er wordt beloofd dat de bestelling binnen 1-4 werkdagen wordt bezorgd.

Ik ga zeker binnenkort een bestelling plaatsen! Een extra pillow mist staat namelijk nog op mijn wishlist. Deze spray voor op je kussen of beddengoed is een product dat ik graag gebruik!

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Mooie artikel! Ik ben hier niet bekend mee maar de uitstraling van dit product trekt mij wel aan ;)Maar je schrijft over een extra pillow mist, is dit om lekkerder in slaap te komen of alleen voor de geur?
    Ik zoek namelijk een goede pillow mist maar dan voor “makkelijker of lekkerder in slaap te komen” zeg maar.. 🙂

    1. Oeps… ik zie je berichtje nu pas! De pillow mist zijn er in verschillende geuren met verschillende werking. Vaak kalmerend en inderdaad slaapbevorderend. En ruikt ook heel lekker!

      Als je op zoek bent naar een spray om beter te slapen zou je ook eens kunnen kijken naar The Ritual of Jing pillow mist van Rituals. Daar schreef ik ook een artikel over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *