VEGAN skincare | Teaology Peach Tea Hydra Cream review

VEGAN skincare Teaology Peach Tea Hydra Cream

Een hydraterende crème met perzik extract die belooft te hydrateren, verhelderen en te verzachten. Daar ben ik nieuwsgierig naar! Jij ook? Lees dan nu dit artikel waarin ik kennis maak met de Teaology Peach Tea Hydra Cream.

Over Teaology

Teaology produceert verzorgingsproducten, met name skincare. Voor de creatie van de verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam wordt een uniek proces gebruikt. Door het doordrenken van theebladeren met heet water wordt een extract verkregen. Aangevuld met andere ingrediënten ontstaat er Tea Infusion Skincare van Teaology.

VEGAN skincare Teaology Peach Tea Hydra Cream

Teaology Peach Tea Hydra Cream

De Peach Tea Hydra Cream is een Tea Infusion Skincare product van Teaology. Het merk belooft een hydraterende crème die tevens een verhelderend en verzachtend effect heeft op de huid. Het bestaat voor De crème bevat perzik extract en perzik staat bekend om zijn revitaliserende werking. Ook bevat de Peach Tea Hydra Crème natuurlijke blauwe thee infusie én hyaluronzuur (voor een hydraterende en opvullende werking), met prebiotica. Dit draagt bij aan de versterking van het afweersysteem van de huid.

“In China wordt de perzikboom beschouwd als “de boom des levens“. Haar fruit, de perzik, is het symbool van de eeuwige jeugd, vitaliteit en kracht.”

De Teaology Peach Hydra Cream bestaat voor 95% uit natuurlijke ingrediënten en is vegan.

Lees ook: 2-in-1 VEGAN lippenbalsem

VEGAN skincare Teaology Peach Tea Hydra Cream

Teaology skincare in gebruik

De Peach Tea Hydra Cream van Teaology komt in een kartonnen doosje. Hierin vind je een glazen potje met zwarte schroefdop, met daarin de crème. De hydraterende crème heeft een lichte roze kleur en ruikt heel subtiel, een beetje naar thee dus.

Zelf gebruik ik een siliconen kwast om wat product uit het potje te halen. De substantie is vrij dik, maar smeert goed uit en trekt snel in.

Ik vind de hydraterende crème van Teaology erg fijn in gebruik. Ik heb het idee dat de roze teint – in combinatie met de ingrediënten – mijn gezicht een frisse uitstraling geven. Het product laat zich goed aanbrengen en heeft een aangename subtiele geur. Na gebruik voelt mijn huid lekker zacht en gevoed aan. En zo ziet het er ook uit!

50 ML | €43,95 | te koop bij o.a. Beautytasting.com

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Deze crème klinkt heel fijn! Perzik extract, blauwe thee en hyaluronzuur zijn alvast goede ingrediënten. Ook fijn dat de crème snel intrekt, dat vind ik toch wel belangrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *