Review | Heaven Scent body mist van Action

Heaven Scent body mist van Action

Inmiddels heb ik heel wat verschillende body mists. Bij Action zag ik vier verschillende zomerse body mists van Heaven Scent waarop ik besloot ze aan te schaffen en voor jullie te reviewen!

Wat is body mist?

Body mist is een geurproduct voor het lichaam. Omdat body mist voor een groot deel uit water bestaat kun je het ook wel zien als een lichtere vorm van parfum. Perfect voor de zomer dus!

Inmiddels heb ik een hele verzameling body mists. De meeste uit mijn collectie komen uit Amerika en zijn van Bath & Body Works en Victoria’s Secret. Tijden mijn vakantie in Florida kocht ik weer de nodige body mists om mee naar huis te nemen.

De body mists van bovengenoemde merken zijn niet de goedkoopste. Toen ik bij Action vier kleine zomerse body mists zag staan werd mijn interesse dan ook gewekt.

Action body mist

Als je op zoek bent naar een body mist heb je bij Action tegenwoordig best wel wat keuze. Omdat ik erg gehecht ben aan mijn sprays van Bath & Body Works en Victoria’s Secret heb ik echter nooit eerder een body mist bij Action gekocht. Tot nu!

Heaven Scent body mist van Action

Heaven Scent body mist

Bij Action zag ik vier kleinere flesjes body mist staan van ‘Heaven Scent’. De verpakking in combinatie met de zomerse namen sprak mij aan en dus besloot ik het een kans te geven!

De ‘Heaven Scent’-body mists zijn er in vier verschillende geuren, namelijk: ‘Tropical Paradise’, ‘Ocean Breeze’, ‘Sunset Kiss’ en ‘Beach Party’.

Tropical Paradise

‘Tropical Paradise’ is de meest fruitige geur van de serie. De body mist doet zijn naam eer aan en doet mij terugdenken aan mijn vakantie in Florida. Deze fruitige body mist is heerlijk zomers en bevat een noot van kokos!

Meteen kan ik ook wel zeggen dat dit mijn favoriet is! Hij ruikt erg vergelijkbaar met één van mijn Victoria’s Secret body mists!

Beach Party

Deze body mist is een meer bloemige en frisse geur. Voor mij persoonlijk doet deze geur niet zoveel en meer kan ik er eigenlijk niet echt van zeggen.

Sunset Kiss

De Heaven Scent body mist in de geur ‘Sunset Kiss’ is, net zoals ‘Tropical Paradise’ fruitig. ‘Sunset Kiss’ heeft echter ook een warmere noot wat deze geur erg geschikt maakt voor een zwoele zomeravond en een sunset kiss!

Ocean Breeze

Dit is de meest lichte geur van de Heaven Scent body mists en doet daarom inderdaad denken aan een zeebries. Echter is deze geur zo subtiel dat je hem wel héél snel niet meer ruikt. Jammer!

Heaven Scent body mist van Action

Eindoordeel: Heaven Scent

De Heaven Scent body mists bevatten elk 100 ml. Deze body mists zijn verkrijgbaar bij Action en kosten €1,29!

Mijn advies is om zelf even te ruiken welke geur het best bij je past. Houdt hierbij rekening dat body mists sneller vervliegen dan parfum, maar dat een body mist geschikt is voor het hele lichaam en dat je deze makkelijk bij kunt sprayen! Een extra trip van mij: je kunt ze ook lekker door de kamer sprayen!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *