Favoriete sneakers | New Balance 574 Sport

New Balance 547 Sport Plutosport.nl
Ik houd ontzettend van schoenen. Ik draag verschillende soorten schoenen, maar wanneer ik mag kiezen gaat mijn voorkeur vaak toch wel uit naar een toffe sneaker. Ze hebben een sportieve uitstraling, zijn er in vele soorten én zitten bovenal gewoon het lekkerst. Mijn favoriete sneaker van het moment is deze New Balance 574 Sport!

Waarom ik het liefst sneakers draag

Ik houd van schoenen. Inmiddels heb ik dan ook zo’n 25 paar. Wanneer ik mag kiezen gaat mijn voorkeur meestal uit naar een sneaker. Deze vind ik over het algemeen het fijnst zitten. Er zijn veel soorten en wanneer je de goede match voor je hebt dan zitten ze ook fantastisch.

In mijn schoenenstash zag je dat ik vrijwel alleen Converse All Stars heb. Dat is niet voor niks. Door mijn bredere voet i.c.m. een hoge wreef is het vaak lastig om een sneaker te vinden die goed past, lekker zit en ook nog eens leuk is. Converse All Stars zijn ontzettend tof maar er zit vrijwel geen model in, waardoor deze zich eigenlijk naar elke voet aanpast. Gelukkig ontdekte in na het passen van veel verschillende merken in verschillende maten dat New Balance 574 Sport perfect voor mij is!

New Balance 547 Sport Plutosport.nl

New Balance 574 Sport

De sneakers van New Balance hebben een sportieve uitstraling, zitten fijn en zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Na veel passen en het vinden van de juiste maat heb ik dit merk helemaal ontdekt!

Met 574 Sport komt New Balance met een nog sportievere uitvoering van de sneaker. Deze sneaker is een lifestyle schoen met een ontzettend toffe sportieve uitstraling.De schoen bestaat uit verschillende ‘onderdelen’ van verschillende materialen. Persoonlijk vind ik dit hetgeen wat deze sneaker zo leuk maakt.

De tussenzool is voorzien van Encap technologie. Deze technologie zorgt voor veel demping en extra duurzaamheid. De schoen heeft een Fresh Foam binnenzool. Deze is uitneembaar en zorgt voor extra demping. Doordat de tong vast zit aan het binnenwerk van de sneaker wordt de voet nog beter omsloten. In eerste instantie dacht ik dat het hierdoor moeilijk zou worden met mijn hoge wreef. Echter, het is heel fijn! De sneaker blijft hierdoor goed aan je voet zitten én ook met mijn hoge wreef kom ik er gemakkelijk in.

New Balance 547 Sport Plutosport.nl

574 Sport New Balance in een outfit

De 574 Sport van New Balance is een sneaker met een sportieve uitstraling. Deze is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, waardoor er altijd wel een kleur is die goed matcht met jouw kleding.

De sneaker is gemakkelijk te combineren in een outfit. New Balance 574 Sport staan goed onder elke jeans en zijn uitermate geschikt voor de sportieve casual look! Zelf draag ik ze ook graag onder een wat sportievere broek.

Het zijn absoluut mijn favoriete sneakers van dit moment. Het zijn fantastische schoenen. Ze zitten lekker, ze zijn heel tof en zijn goed te combineren in vrijwel alle casual outfits!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *