Mijn kappersverhaal | Diamond Hair & Beauty, kapper Uden

Kapper Uden, Diamond Hair & Beauty

In dit artikel vertel ik over – en laat ik meer zien van – Diamond Hair & Beauty, kapper Uden. Ook als je niet in Uden woont is een bezoek aan deze salon of dit blogartikel de moeite waard! Wat een resultaten!

Kapper Uden, Diamond Hair & Beauty

Een hekel aan de kapper!

Voorheen, toen ik nog een andere kapper bezocht, had ik een hekel aan een kappersbezoek. Er ging zoveel tijd inzitten, ook als alleen maar de puntjes geknipt moesten worden.

Nu is dat anders! Bij Diamond Hair & Beauty wordt tijd efficiënt besteedt én word je ontzettend goed geholpen!

Mijn haar zag er na zo ontzettend veel verven, in verschillende kleuren, en het blonderen vreselijk uit. Ik wilde alles in één kleur verven. Mijn moeder en ik besloten om advies in te winnen bij een andere kapper in Uden dan waar ik gewoonlijk heen ging. Mijn moeder was na de opening van de kapsalon al een keer bij Diamond Hair & Beauty geweest. Daar kreeg ik het advies om mijn haren absoluut niet in één kleur te verven, omdat je verschillende kleuren zou blijven zien en het eigenlijk alleen maar erger zou worden. Uit laten groeien! Een eerlijk advies dat mij uiteindelijk echt vooruit geholpen heeft! He heeft lang geduurd, maar inmiddels heb ik weer gezond haar in mijn eigen haarkleur en ga ik voortaan naar Diamond Hair & Beauty.

Kapper Uden, Diamond Hair & Beauty

Verschillende behandelingen bij kapper Uden

De naam Diamond Hair & Beauty spreekt voor zich! Naast kappersbehandelingen kun je bij Diamond Hair & Beauty ook terecht voor beauty behandelingen. Dit alles met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Wil jij je haar in balayage verven? Dan ben je zeker aan het goede adres bij Diamond Hair & Beauty, kapper Uden. De kapsalon biedt kwalitatieve verfbehandelingen én ik kan geen genoeg krijgen van de voor- en na-foto’s. Wat een transformaties!

Kappersbehandelingen:

– knippen
– kleuren
– highlights
– permanent

Beauty behandelingen:

– epileren met touw
– wimperextensions
– acrylnagels
– gelnagels
– visagie

Ook als je hiervoor een eind moet rijden hiervoor kan ik Diamond Hair & Beauty aanbevelen. Je wordt ontzettend goed geholpen! Een afspraak maken kan via Facebook of door te bellen naar 0413-750604. Binnenlopen kan natuurlijk ook!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *