In de keuken | Deze keukentool van TASTY+ is mijn held!

Brabantia Tasty+ keukengerei

Nu ik op mijzelf woon sta ik ook regelmatig in de keuken. Daar zag ik stiekem best wel tegenop, omdat ik nu eenmaal niet de handigste ben. Inmiddels heb ik een handige tool ontdekt uit de TASTY+ keukengerei collectie die voor mij zo’n groot verschil maakt!

Zelf koken

Op jezelf wonen, daar hoort ook de verzorging van je eigen eten bij! Meestal geef ik er de voorkeur aan om wat verschillende groenten – zoals paprika’s en courgette – te wokken. Af en toe met wat kip.

Nu ben ik niet zo’n held met het omdraaien van stukjes kip. Of groenten. Of wat dan ook. Ik ben niet zo’n held in gemakkelijk alles op tijd om te draaien of van zijn plek te krijgen – met de welbekende universele houten spatel -zodat het in balans blijft en niet één kant helemaal zwart wordt. Gelukkig heb ik een aantal fijne hulpjes, waarvan één in het bijzonder, die ervoor zorgen dat dit gekneuzel verleden tijd is!

Brabantia Tasty+ keukengerei

TASTY+

Die hulpjes komen uit de TASTY+ collectie van Brabantia. Deze collectie bestaat uit een uitgebreid assortiment handig keukengerei in een mooi en functioneel design. Uitgevoerd in trendkleuren. Dat laatste lijkt misschien niet zo belangrijk, maar zelf hecht ik stiekem toch wel behoorlijk wat waarde aan het design van huishoudelijke items.

Zelf heb ik inmiddels drie tools uit de TASTY+ lijn in mijn bezit, namelijk: bakspaan, groentelepel en de wokschep!

Brabantia Tasty+ keukengerei

Bakspaan en groentelepel

De bakspaan en groentelepel spreken eigenlijk voor zich. Deze komen uit de Black Line en zijn gemaakt hoogwaardig hittebestendig nylon dat gemakkelijk te reinigen is, ook in de vaatwasser!

Brabantia Wokschep

Deze wokschep heeft mijn leven in de keuken veranderd. En nee, ik overdrijf absoluut niet! Deze wokschep uit de TASTY+ Profile Line van Brabantia is speciaal ontworpen voor het handig roerbakken en omdraaien in de wokpan. Dat merk je! Waar ik voorheen stond te vechten met mezelf en het keukengerei, om het eten gemakkelijk om te draaien zonder het uit de pan te gooien en om het op tijd om te draaien, gaat dit mij nu ontzettend makkelijk af dankzij deze wokschep. Deze tool helpt mij lekker eten op de eettafel te zetten!

De wokschep is gemaakt van duurzaam roestvrij staal en siliconen kunststof. Doordat de rand van de wokschep flexibel is gaat roerbakken en omdraaien dus ontzettend makkelijk en snel. Wat een uitvinding!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Ken je de nieuwsbrieven van Buzzfeed Food? Daar zitten echt foolproof recepten in. Mijn droom is altijd al geweest om een kookboek te maken voor mensen, die denken dat ze niet kunnen koken, want sommige dingen zijn echt minder intimiderend dan je denkt 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *