Verbouwing | Naturel bohemian zolder + wandvaasjes

Wandvaasjes van Action op de zolderslaapkamer

Momenteel wordt de zolder verbouwd. Hier komt een slaapkamer, met een wit interieur en lichte naturel bohemian invloeden. Vandaag geef ik je vast een kleine indruk van hoe het gaat worden en heb ik een budgettip voor je: wandvaasjes.

Zolderverbouwing

Wij hebben een vrij grote zolder, welke nu dus wordt verbouwd. De zolder wordt verdeeld in een slaapkamer voor mijn ouders, een hobbyhoek én extra kastruimte. Zo ontstaat er een mooie zolder slaapkamer én handige opslagruimte.

Wandvaasjes van Action op de zolderslaapkamer

De stijlkeuze

Samen met mijn vader heb ik gekeken naar welke stijlkeuze het beste is voor de slaapkamer. Uiteindelijk is er gekozen om een witte basis te houden en deze aan te vullen met lichte bohemian invloeden.

Een witte basis is een verstandige keus. Het oogt fris, ruim én is als basis te combineren met veel andere stijlen en kleuren. Het staat mooi bij de accessoires van de stijl die we aan willen houden, maar mocht deze stijlkeuze in de toekomst veranderen dan is dat geen groot ‘probleem’, want met wit kun je erg veel.

Wandvaasjes van Action op de zolderslaapkamer

Wandvaasjes van Action

Een trending home deco item is momenteel een wandvaasje. Dit zijn vaasjes die je aan de muur kunt ophangen voor een leuk accent aan je interieur!

Bij Action verkopen ze momenteel wandvaasjes! Zelf vind ik het echt een ontzettend leuke uitvoering. Kleine houten blokjes vormen de houder van het vaasje, hiermee bevestig je het aan de muur. Het vaasje dat erin hangt is buisvormig.

De wandvaasjes van Action zijn verpakt per 3 en kosten €3,99! Een hele leuke prijs voor dit toffe item dat perfect bij de stijlkeuze voor de slaapkamer past.

In het vaasje kun je net doen wat je wilt: een grassoort, een roos of een leuke kunstbloem!

Wandvaasjes van Action op de zolderslaapkamer

Work in progress

Momenteel is de zolderslaapkamer een ‘work in progress’ waar veel klusspullen liggen. De witte achterwand waar je gedeeltes van ziet en waar de accessoires op staan, dat wordt de achterwand voor het bed.

De lamp is inmiddels ook aangeschaft en opgehangen. Deze past perfect bij de stijlkeuze en stond ook al in het ‘Project Zolder’ moodboard! De gekozen lamp is de ‘SINNERLIG’ hanglamp van IKEA!

Naast de wandvaasjes zijn er ook al andere accessoires verzameld, passend bij de stijlkeuze. Zo kochten we al manden en leuke kunstplanten met pot. Momenteel zijn er bij Action veel leuke home deco items te vinden!

Later volgt een update van dit zolderproject!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *