Shoplog | Gouden home deco MUSTHAVES van Action (spiegel oog + meer)

Spiegel Oog Action Home Deco

Het is alwéér tijd voor een Action shoplog! Dit keer heb ik namelijk een aantal leuke Action home deco items om je te laten zien. Een bloemenkrans, ‘spiegel oog’ én een decoratieve zandloper.

Action home deco

Ik ben vaak in de Action te vinden. Eigenlijk ga ik voor van alles naar Action. Niet alleen voor luxe paperblocks en andere hobbyartikelen, ook voor home deco! Action heeft namelijk heel veel leuke decoratieartikelen voor in huis!

Ik laat mijn drie nieuwste aankopen zien!

Spiegel Oog Action Home Deco

Gouden bloemenkrans

Wanneer je ‘bloemenkrans’ hoort zie je misschien iets anders voor je. Dit nieuwe item verkrijgbaar bij Action vind ik echt héél erg gaaf! De laatste tijd heb ik meerdere gouden accenten aangebracht in mijn kamer en deze krans past perfect bij mijn velvet roze kussens!

De krans bestaat uit een gouden ring met ketting om hem op te kunnen hangen. Aan een deel van de gouden ring zijn kunstbloemen bevestigd.

Deze bloemenkrans is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo zijn er een paarse, roze en crème variant. Dit mooie item kost €4,99!

Spiegel Oog Action Home Deco

Decoratieve zandloper

Al vaker heb ik een luxe zandloper in mijn handen gehad, bijvoorbeeld een van IKEA. Echter heb ik deze zandlopers – tot op heden – elke keer teruggezet in de winkel. Omdat het net niet helemaal was wat ik zocht óf vanwege de prijs.

Bij Action vond ik dit keer ook een decoratieve zandloper. Helemaal naar mijn zin en dat voor maar €4,44! Er zijn een gouden en zwarte variant.

Spiegel Oog Action Home Deco

Spiegel oog

Wat een vondst! Bij Action vond ik een aantal hele decoratieve spiegeltjes mét haken om bijvoorbeeld sieraden aan op te hangen. Na lang twijfelen nam ik uiteindelijk ‘spiegel oog’ mee, maar de keuze was absoluut niet snel gemaakt. Deze decoratieve spiegel is er namelijk ook in de vorm van een ananas en van een diamant. En… ze kosten maar €2,99!

Er zijn dus weer een hoop leuke home deco items te vinden bij Action! Mijn favoriet is toch wel de bloemenkrans omdat hij heel mooi staat bij mijn kussens!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *