Mijn favoriete tijdschriften voor jonge vrouwen!

Tijdschriften voor jonge vrouwen
Ik vind het heerlijk om door magazines te bladeren en verschillende tijdschriften te lezen. Dit doe ik dan ook regelmatig. Maar wat zijn nou leuke tijdschriften? In dit artikel vertel ik je wat mijn favoriete tijdschriften voor jonge vrouwen zijn.

Waarom ik tijdschriften leuk vind

Ik moet heel eerlijk zijn. Waar ik vroeger echt tijdschriften las zijn het tegenwoordig meer de magazines waar ik doorheen blader. Ik vind het heerlijk om te bladeren tussen toffe foto’s, eerlijke columns en juicy verhalen.

Ik vind het ontzettend ontspannend om een tijdschrift te lezen. Dit doe ik gewoon in mijn vrije tijd, onderweg of wanneer ik in bad zit. De bladen zijn ook erg inspirerend. Content, vraagstukken, foto’s en mooie (reclame)pagina’s.

Mijn favoriete tijdschriften voor jonge vrouwen

Er zijn tegenwoordig zo ontzettend veel tijdschriften voor vrouwen in omloop. Welke zijn nou echt leuk en de moeite waard?

1. Linda

Linda vind ik een erg leuk magazine. De opzet is mooi en divers. Je vindt hier verhalen, cultuur en foto’s. Natuurlijk kunnen productmonsters niet ontbreken, dat vind ik stiekem ook altijd van die leuke kleinigheidjes in een magazine. Ik vind Linda echt een erg leuk magazine, een die vrouwen van verschillende leeftijden kunnen waarderen.

Linda Meiden vind ik ook echt een topmagazine! Dit magazine is vergelijkbaar met de reguliere Linda, maar duidelijk gericht op een wat jongere doelgroep. De personen en onderwerpen die in dit magazine aan bod komen passen iets beter bij mijn interesses als 18-jarige. Linda Meiden behoort zeker tot de leukste tijdschriften voor jonge vrouwen!

2. Glamour

Glamour vind ik ook erg leuk. Niet alleen als tijdschrift, maar ook als online magazine én natuurlijk vanwege de National Glamourday die zij organiseren. Glamour behoort net als Linda Meiden tot tijdschriften voor jonge vrouwen.

Glamour is wat meer gericht op fashion & lifestyle. Dit tijdschrift heeft ook iets meer gossip & juice. Heerlijk om te lezen!

3. &C

Ook &C vind ik een erg tof magazine. &C is een platform van Chantal Janzen en bestaat nog niet ontzettend lang. Dit magazine is ook weer vergelijkbaar met Linda. Editorials, interviews

Hierboven noemde ik eigen al mijn 3 favoriete tijdschriften voor jonge vrouwen! Dit zijn ook echt de tijdschriften die ik het snelst zou aanschaffen. Op Linda hebben wij zelfs een abonnement!

Natuurlijk vind ik het ook erg leuk om regelmatig door een ander tijdschrift of magazine te bladeren. Zo lees ik ook weleens Cosmopolitan of blader ik door een interieurmagazine. Ik kan eigenlijk van elk magazine met mooie foto’s wel genieten!

 

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Ik heb op dit moment een abonnement op de Vriendin. Ik vind het zo leuk dat het zowel leuk is voor mezelf als voor bijvoorbeeld mijn moeder. Het is niet zo erg leeftijdsgebonden. En er staan veel persoonlijke verhalen in wat ik altijd interessant vind. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *