Het Huis Uit | Stylish afval scheiden met Bo Touch Bin

Bo Touch Bin prullenbak Brabantia Stylish Afval Scheiden
Het aanschaffen van een prullenbak is zeker niet het eerste waar je aan denkt wanneer je het huis uit gaat. De leukste aanschaf is het al hélemaal niet. Vaak is een prullenbak een lelijk maar nodig product waar je liever niet al te veel geld aan uit geeft. Dit is absoluut verleden tijd! Meet Bo Touch Bin!

Mijn droomprullenbak

Typisch, maar nadat ik Bo Touch Bin op verschillende media voorbij zag komen wist ik het zeker. Even twijfelde ik nog of iets als een ‘droomprullenbak’ kon bestaan. Dat kan dus zeker! Bo Touch bin is geen doorn in het oog, maar juist onderdeel van het interieur. Die wil ik hebben!

Bo Touch Bin prullenbak Brabantia Stylish Afval Scheiden

Meet Bo

Bo Touch Bin is een nieuwe prullenbak van Brabantia. Brabantia biedt ons hiermee een nieuwe kijk op afval scheiden. Bo heeft een strakke moderne vormgeving en staat op pootjes. Hierdoor lijkt Bo zelfs op een bijzettafeltje!

Bo Touch Bin opent, zoals de naam al zegt, door aanraking op de deksel. Dit gaat ontzettend soepel en werkt fijn!

Wat ik, naast het design, heel erg tof vindt aan Bo is dat deze verkrijgbaar is in veel kleuren. Bo van Brabantia is verkrijgbaar in zwart, wit, rood, geel, platinum, matt steel, goud en wijnrood. Elke kleur is in combinatie met zwarte pootjes. Er is dus altijd wel een Bo Touch Bin die bij jouw interieur past!

Bo Touch Bin prullenbak Brabantia Stylish Afval Scheiden

Stylish afval scheiden met Bo Touch Bin

Bo Touch Bin maakt het waar. Stylisch afval scheiden kan dus echt! Het design van deze prullenbak is mooi, je kunt kiezen uit verschillende kleuren én je kunt kiezen uit verschillende binnenemmers.

Het fijne aan Bo Touch Bin is dat je kunt kiezen uit verschillende binnenemmers. Je kunt kiezen uit 3 x 11 liter, 11 + 23 liter óf een binnenemmer van 36 liter. Je kiest dus voor binnenemmers die bij jouw huishouden passen. De verschillende binnenemmers maken afval scheiden simpel!

Mijn Bo Touch Bin

Zoals je leest kun je Bo als het ware personaliseren. Je kunt een aantal keuzes maken waardoor deze stylish prullenbak helemaal bij jouw huishouden en interieur zal passen. Ook ik maakte een keuze!

Zelf heb ik gekozen voor de witte Bo Touch Bin. Ik vind de zwarte ook heel erg mooi, maar wat donker. Gezien ik nog niet helemaal weet hoe mijn interieur eruit komt te zien besloot ik dan ook voor een lichtere variant te gaan. Hij is prachtig!

Ik wil tussendoor even zeggen dat deze prullenbak op mijn foto’s niet tot zijn recht komt, hij heeft natuurlijk nog geen plek gekregen. Tevens zijn de foto’s gemaakt met mijn oude telefoon én zonder goed licht. Deze foto’s zijn puur om jullie even wat beeld te geven bij mijn tekst. Ik raad je dan ook aan om Bo Touch Bin in het echt te gaan bekijken!

Omdat ik niet verwacht heel veel afval per afvalsoort te produceren heb ik gekozen voor 3 x 11 liter. Zo kan ik stylish afval scheiden en zowel GFT, plastic als restafval kwijt in mijn prullenbak. Fijn!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *