Geef eens een mok met foto cadeau!

Mok met foto
Zoals jullie weten deel ik regelmatig leuke cadeautips. Vandaag heb ik er weer eentje voor je, een die ik zelf heel erg leuk vind. Mijn tip: Geef eens een mok met foto cadeau!

Waarom een mok cadeau geven?

Een mok is een alledaags gebruiksvoorwerp. Misschien denk je dat een mok een saai cadeau zal zijn. Maar juist omdat het een alledaags gebruiksvoorwerp is, is dit een érg leuk cadeau. Men zal het cadeau dagelijks gebruiken. Het cadeau heeft een gebruiksfunctie, zal worden gebruikt en hierdoor zal de ontvanger jouw cadeau zeker niet vergeten!

Uit een mok kun je niet alleen drinken. Een leuke mok met foto staat bijvoorbeeld ook heel erg tof op je bureau als pennenbakje of storage voor andere kleine bureau accessoires. Zo gebruik ik zelf ook een mok!

Mok Bedrukken

 

Een mok met persoonlijke touch

Het leukste is natuurlijk om een persoonlijke touch toe te voegen aan een mok. Gelukkig kun je tegenwoordig gemakkelijk een mok bedrukken zonder hiervoor grote oplages te hoeven bestellen. Met een bedrukking op de mok maak je jouw cadeau extra persoonlijk!

Een mok met foto bestel je al vanaf 1 stuk. Verras de persoon met een persoonlijke touch op de mok. Voeg een foto toe van jullie samen of kies voor een andere afbeelding die de ontvanger zal waarderen. Ook een eigen logo behoort natuurlijk tot de mogelijkheden!

Geef eens een mok met foto cadeau!

Je leest het al, een mok is een hartstikke leuk cadeautje. Als bedankje, blijk van waardering of om iemand extra in het zonnetje te zetten. Mijn tip is dan ook om eens een mok met foto cadeau te geven. Een mok met persoonlijke afbeelding is al een leuk cadeau op zich! Wie kan een gepersonaliseerd cadeautje nu niet waarderen? Natuurlijk kun je de mok met foto ook aanvullen met bijvoorbeeld lekkere theesoorten of wat lekkers voor bij de koffie.

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *