Mijn nieuwste velvet aankopen voor het interieur!

Ik ben gek op velvet én op de kleur roze. Het liefst gecombineerd. Dat is je vast al opgevallen als je mijn blog al langer leest. Ik scoorde weer hele toffe velvet items die ik je graag laat zien!

Rond sierkussen velvet

Al lange tijd zocht ik een mooi rond kussen. Helaas kon ik telkens de juiste kleur niet vinden en de afwerking van veel ronde sierkussens valt vaak tegen. Als het om mijn interieur gaat moeten items echt perfect zijn, dus het vinden van een mooi rond sierkussen bleek lastig.

Tot ik bij Action kwam: daar vond ik een rond velvet kussen in dé perfecte roze kleur. Netjes afgewerkt én een leuke prijs. Je begrijpt al dat ik voor €4,95 dit kussen niet kon laten liggen.

Het kussen ligt inmiddels op mijn bed, bij mijn andere sierkussens. Elke keer dat ik naar dit kussen kijk word ik nog steeds enorm blij. Het is precies wat ik zocht!

Velvet poef met opbergruimte

Velvet poef met opbergruimte

Ik ben dol op poefjes! Ik heb een grote roze fluwelen poef bij mijn roze fauteuil en heb daarnaast nog verschillende andere poefjes. Hoewel ik er zeker genoeg heb kan ik het toch niet laten om af en toe een nieuw poefje te kopen. Ze zijn ook zo leuk!

Mijn laatste aanwinst is een velvet poef met opbergruimte; in de kleur roze met zwarte poten. Deze kocht ik bij Action voor €12,95. De poef met opbergruimte is ook verkrijgbaar in zwart en grijs.

Lees meer over: Velvet poef met opbergruimte

Velvet items

Fluwelen doosje

Een andere leuke vondst die ik deed zijn kleine ronde doosjes in velvet stof. Deze zijn erg leuk om neer te zetten en kleine dierbare items in te bewaren, zoals bijvoorbeeld sieraden. De velvet doosjes zijn ook erg leuk om te gebruiken als cadeaudoosje. Zonder veel moeite ziet je cadeautje er leuk uit en je kunt er natuurlijk ook nog een mooi lint omheen strikken.

Voor de prijs van €0,99 per stuk sloeg ik dan ook een aantal doosjes in, ook met het oog op de feestdagen. De fluwelen doosjes zijn verkrijgbaar in roze en grijs.

Sieradendoos

Sieradendoos

Ik kocht een nieuwe sieradendoos voor het opbergen van sieraden! De Action heeft op dit moment meerdere velvet sieradendozen, maar deze gouden sieradendoos met glas en velvet bekleding sprak mij het meest aan. Hij is prachtig, chique én heeft een handig kettinkje waardoor hij mooi open blijft staan. Ik betaalde slechts €4,99 voor deze luxe sieradendoos!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *