Kattenschrik van Action: pas op!

Kattenschrik Action katten verjagen

Wanneer je tuin of balkon ongevraagd is veranderd in de hotspot voor de buurtkatten, biedt Action een oplossing: kattenschrik. Het is een product dat ze op afstand moet houden. Hoewel het effectief is, komt dit niet zonder een prijs: het zorgt namelijk voor flinke stank. Ik vertel je meer over kattenschrik van Action – je neusknijpers klaar?

Wat is kattenschrik Action?

Kattenschrik is ontworpen om je tuin kat-vrij te houden. Dankzij natuurlijke ingrediënten jaagt het product katten weg zonder schadelijke chemicaliën. Het is waterbestendig, dus zelfs de Nederlandse regenbuien spoelen de bescherming niet weg. Maar voordat je een vreugdedansje doet… laat mij je vertellen over de geur van dit middel.

Kattenschrik Action stinkt enorm

Het lijkt erop dat het product zo goed werkt omdat zelfs de mensen niet buiten willen zitten. Gebruikers melden dat hoewel katten verjagen een eitje is, ze zelf ook uit hun tuin verdreven worden door de lucht. Een tip voor Action: misschien een versie ontwikkelen die minder stinkt?

De kattenschrikkorrels zijn dus effectief voor katten verjagen met Action, maar dan moet de enorme stankoverlast en eventueel geklaag van omwonenden het je maar net waard zijn. Het is dus beter om nog eens te kijken naar andere alternatieven:

Alternatieven om katten te verjagen

Voor wie zijn neus liever niet op de proef stelt, heb ik een paar aangenamere opties:

  • Ultrasone kattenverjagers: Deze gadgets gebruiken geluidsgolven die katten irriteren maar voor de menselijke oren onhoorbaar zijn.
  • Kattenwerende planten: Lavendel en citroengras zien er niet alleen leuk uit, maar katten hebben er een hekel aan. Zo zijn er meer planten die katten op afstand kunnen houden.
  • Zwarte peper: Wist je dat ook het strooien van zwarte peper wordt aangeraden om katten te weren? Dit is een 100% natuurlijke manier voor katten verjagen en is niet schadelijk
  • Cacaodoppen: Cacaodoppen verspreiden een lichte chocoladegeur, die verrassend genoeg niet goed valt bij katten. De geur, gecombineerd met de enigszins ruwe textuur van de doppen, maakt het een onaantrekkelijke plek voor katten om te graven of hun behoefte te doen. Als bonus helpen deze cacadodoppen als bodembedekker ook om onkruid te onderdrukken en vocht in je tuinbodem te behouden, wat je planten ten goede komt

De kattenschrik van Action levert gemengde resultaten op. Enerzijds verjaagt het katten, maar aan de andere kant zorgt het voor een enorme geuroverlast. In mijn ogen weegt het voordeel in dit geval niet op tegen het nadeel. Helemaal niet als je graag in de tuin komt en directe buren hebt.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *