Een rond vloerkleed kiezen voor mijn kamer!

Bold Monkey vloerkleed rond van What is Hip

Soms mist er net wat warmte in je interieur. Een vloerkleed kan dan precies zijn wat je zoekt. Zo kan je hiermee je interieur wat meer aankleden en zorgt het voor extra sfeer. Dit was ook het geval in mijn kamer. Ik zocht een manier om mijn meubelen bij elkaar te brengen en vond de oplossing in een rond Bold Monkey vloerkleed.

Vloerkleed roses Bold Monkey

Een vloerkleed uitkiezen

Het duurde even voordat ik een goed vloerkleed had gevonden. Een vloerkleed kiezen is namelijk zo makkelijk nog niet. Wat de juiste keuze is hangt onder andere af van het doel van het kleed en de ruimte. Een vloerkleed voor in de woonkamer kan bijvoorbeeld groter zijn dan een kleed voor naast je bed.

In mijn geval ging het om een vloerkleed voor bij mijn bank en bijzettafels. Hierin miste ik namelijk wat verbinding om er echt één geheel van te kunnen maken. Ik wist dat het een rond vloerkleed moest zijn, dit past namelijk het beste bij de (indeling van) de ruimte en dus ging ik op zoek.

Whatiship.nl

Bold Monkey vloerkleed Roses

Bij What Is Hip vond ik het perfecte vloerkleed. WIH is een enorm leuke interieurwinkel & -webshop met hippe items. Je vindt hier alles voor je interieur gebaseerd op de laatste woontrends en van de tofste merken op het gebied van interieur! Zo vind je onder andere items van het merk Bold Monkey.

Mijn oog viel op vloerkleed Roses van Bold Monkey, in een ronde uitvoering. Het kleed is bold, maar heeft tegelijkertijd een romantische en chique uitstraling. Dit komt door de print van rozen, het roze-rode kleurgebruik en de fringes rondom het kleed. Dit mooie kleed sluit naadloos aan op mijn smaak en stijl als het gaat om interieur!

Ook de afmeting bleek perfect. Met een diameter van 175 cm is het kleed niet te klein én niet te groot voor bij mijn bank. Om het mooi te stylen plaatste ik het kleed gedeeltelijk onder mijn roze bank.

Het vloerkleed maakt mijn cozy corner helemaal af. Warm, sfeervol, kleurrijk en één geheel. Vloerkleed Roses blijkt een schot in de roos (haha!) te zijn voor deze ruimte.

.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *