Het naambordje hangt! | Officieel verhuisd

Voordeur naambordje bestellen

Lang wachten wordt beloond! Het nieuwbouwhuis is eindelijk af en nadat ook de keuken is geplaatst en de vloer gelegd kon het verhuizen beginnen. Er blijft voorlopig natuurlijk genoeg te doen, maar ik ben officieel verhuisd en het naambordje hangt! Over het voordeur naambordje bestellen en ophangen vertel ik je graag meer.

Een voordeur naambordje

Een mijlpaal is bereikt: het naambordje bij de voordeur hangt! Eindelijk zijn we officieel verhuisd en zijn we zover dat het naambordje echt opgehangen kon worden. En wat zijn we blij!

Bij dit mooie nieuwe huis mocht een mooi naambordje niet ontbreken. Er zijn veel opties in naambordjes en huisnummers en dus is het kiezen ervan nog niet zo makkelijk. Wil je alleen een huisnummer of ook een naambordje? Of allebei? Uiteindelijk kozen we voor beide in één: een naambordje mét huisnummer.

Voordeur naambordje bestellen

Naambordje met huisnummer

Een naambordje bestellen deed ik uiteindelijk bij Kus Terug. Zij hebben een ruim aanbod in naamborden. Zo kan je kiezen uit voordeurstickers met naam en verschillende naamborden, met en zonder huisnummer. De naamborden zijn verkrijgbaar in verschillende lettertypes en je kan ook kiezen voor een type naambord met handschrift.

We twijfelden tussen twee verschillende handschriften, maar uiteindelijk kozen we voor het naambordje Brussel. In eerste instantie wilden we alleen voor het naambordje gaan. Een combinatie met huisnummer bleek echter toch mooier. En dus werd het een naambordje met huisnummer voor bij de voordeur in een afmeting van 50 centimeter!

Naambordje ophangen

Het voordeur naambord is gemaakt van 5 millimeter dik acryl en is zwart van kleur. Het naambord wordt geleverd met de benodigde bevestigingsmaterialen zodat je deze mooi bij de voorkeur op kan hangen. Het ontwerp dat ik heb gekozen heeft een aantal dunne lijnen in de tekst die het naambord kwetsbaar maken. Het is dus even opletten bij het uitpakken van de bestelling en het ophangen van het naambordje, maar het resultaat mag er zijn! Hier woont Familie Dona op nummer 1!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *