Fotobehang in de slaapkamer

Fotobehang voor slaapkamer happywall review

Op zoek naar een mooi behang voor mijn slaapkamer, werd mij al snel duidelijk dat ik een fotobehang wilde. Maar wat? Ik zocht een mooi en sfeervol behang dat geschikt is voor in de slaapkamer. In eerste instantie zocht ik naar iets neutraals want ik vond het toch wel spannend. Gelukkig (!) besloot ik er uiteindelijk gewoon voor te gaan en heb ik een fantastisch fotobehang besteld. Een waar ik opslag verliefd op werd. En dat heeft waanzinnig goed uitgepakt!

Fotobehang voor slaapkamer

Ik heb lang getwijfeld over welk behang ik in de slaapkamer van mijn appartement wilde. Zo dacht ik aan een neutraal behang met doorlopend patroon, met het idee dat het ’tijdloos’ is. Maar echt overtuigd was ik niet. Een opvallend out-of-the-box behang durfde ik daarentegen ook niet echt aan. Totdat ik bij HappyWall het ‘Birth of Venus’ behang zag. Wauw!

Birth of Venus is een beroemd schilderij van Botticelli. In het behang zie je ook terug dat het gaat om een print van een schilderij, door penseelstroken en verouderingslijnen. Hierdoor heeft het behang iets klassieks en romantisch. Het fotobehang vult de kamer en is tegelijkertijd heel elegant. Perfect voor de sfeer die ik wilde creëren in de slaapkamer!

HappyWall review

Het fotobehang voor in mijn slaapkamer vond ik bij HappyWall. Hier heb je keuze uit duizenden prints – en kun je zelfs je eigen ontwerp laten drukken. Het behang wordt op bestelling gemaakt en precies op maat. Hierdoor kun je zelf kiezen hoe je de print uitgesneden wil hebben.

Het behang wordt op één rol geleverd met handige instructies. Er staat precies aangegeven welke baan van het behang je voor je hebt. Ook ontvang je bij je bestelling behanglijm zodat je meteen aan de slag kan! Je brengt de lijm aan op de muur en plakt vervolgens het behang er tegenaan. Het behang werkt fijn dus dit gaat prima!

Voordat je het weet is het behangen gebeurd en heb je de muur voorzien van een mooie print. Ik ben erg blij met mijn keuze voor het behang van HappyWall. Het resultaat is waanzinnig, net of ik in een museum mag slapen!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *