Houten kerstbomen als duurzaam alternatief

Alternatief voor kerstboom van hout houten kerstboom

Stel je voor, een prachtig versierde kerstboom die een unieke draai geeft aan de feestdagen. Maar in plaats van dennennaalden die overal rondslingeren, kies je voor een stijlvol, duurzaam en modern alternatief: de houten kerstboom.

Waarom kiezen voor een houten kerstboom?

Er zijn genoeg redenen om dit jaar de traditionele (kunst)kerstboom te laten staan en te kiezen voor een houten alternatief van houtenkerstboom.com. Ik zet ze op een rijtje:

  1. Stijlvol & uniek: Tijd om de kersttraditie een moderne draai te geven! Deze bomen zorgen gegarandeerd voor complimenten en passen perfect bij verschillende woonstijlen
  2. Duurzaamheid: Een houten boom is een investering die jaren meegaat en tegelijkertijd milieuvriendelijk is.
  3. Veelzijdigheid: Zowel de Yelka als de Spira kunnen op verschillende manieren worden gestyled, waardoor je elk jaar weer een nieuwe look kunt creƫren.
  4. Ruimtebesparend: Geen grote, omvangrijke boom meer. Deze houten alternatieven zijn ideaal voor kleinere ruimtes en appartementen. Ook die wil je in kerstsfeer brengen!

Yelka: minimalistische duurzame kerstboom

Zeg vaarwel tegen rondzwervende dennennaalden en hallo tegen het strakke, minimalistische design van de Yelka houten kerstboom. Deze boom, met zijn flexibele houten latten, kan je in verschillende vormen bewegen. Of je nu gaat voor een platte look of juist kiest voor een meer open structuur, de Yelka past zich aan jouw wensen aan. Zo past hij bijvoorbeeld perfect in een Scandinavisch Kerst interieur!

De veelzijdigheid stopt daar echter niet. Deze boom is verkrijgbaar in diverse houtsoorten, van eiken tot walnoot, waardoor hij naadloos aansluit op elk interieur. En wat betreft de verlichting en decoraties? Dankzij de stevige structuur kun je helemaal losgaan met kerstballen, slingers en lampjes. Al heeft deze houten kerstboom helemaal geen versiering nodig om te stralen!

Spira: spiraalvormige kerstboom van hout

Bij het horen van de naam ‘Spira’, denk je misschien aan een dansende spiraal van licht en decoratie. En raad eens? Dat is precies wat het is! Deze houten kerstboom is een kunstwerk op zich. De Spira bestaat uit houten lagen die in een spiraalvorm rond een centrale as draaien. Het resultaat? Een mooie 3D-kerstboom die vanuit elke hoek bewonderd kan worden.

Het voordeel van deze kerstboom is dat hij in een doos zo groot (of eigenlijk klein) als het formaat van ongeveer een pizzadoos past. Zo berg je hem na de feestdagen makkelijk en klein weer op. Zelfs een zolder voor de kerstspullen is dus niet nodig. Deze kun je overal opbergen voor een volgend jaar!

De kerstboom heeft van zichzelf een minimalistische uitstraling. Je kan hem natuurlijk versieren met een lichtsnoer en kerstdecoraties. Vilten figuren passen mooi bij deze stijl kerstboom en zorgen door het lichtgewicht dat de Spira in balans blijft.

Eco-friendly & duurzame kerstboom

De Yelka en Spira zijn niet alleen mooi; ze zijn ook milieuvriendelijk. Aangezien ze gemaakt zijn van hout, zijn ze biologisch afbreekbaar en veel duurzamer dan de traditionele (plastic) kerstbomen. Bovendien gaan deze houten schoonheden jaren mee, wat betekent dat je kunt genieten van een stijlvolle kerst zonder de planeet te belasten.

Mix en match met verschillende stijltrends

Zoals met elke kerstboom, komt het plezier echt naar voren bij het decoreren. Gebruik traditionele kerstverlichting of ga voor LED-lampjes voor een moderne touch. Hang je favoriete kerstballen op of experimenteer met handgemaakte decoraties voor een persoonlijke touch.

Dat is het mooie van de Yelka en Spira: ze zijn verrassend veelzijdig en passen zich gemakkelijk aan aan verschillende stijlen. Heb je een modern stadsappartement? Ga voor metallic kerstballen en strakke LED-verlichting. Woon je eerder landelijk? Dan zijn handgemaakte ornamenten en warme lichtjes wellicht iets voor jou. En voor de echte glamour queens onder ons, denk aan glinsterende ornamenten, veren en zelfs parelslingers! Het combineren van deze houten bomen met de laatste interieurtrends zal voor mooi versierde houten kerstbomen zorgen.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *