Je huis verlichten met Kerst?

Kerstverlichting voor buiten koppelbare ijspegelverlichting

Al sinds mijn ouders vorig jaar verhuisd zijn, dromen we van het uitpakken met kerstverlichting aan de buitenkant. Vorig jaar met Kerst stond ons huis nog in de modder en zou het zonde van de moeite zijn. Dit jaar is de tuin volledig aangelegd, wat betekent dat de kerstverlichting aan de buitenkant tot zijn recht kan komen! Daarom verdiepte ik mij alvast in ijspegelverlichting om het huis in de winter mee te verlichten!

Kerstverlichting voor buiten

Ken je die huizen gehuld in kerstlichtjes, zoals uit de zoetsappige kerstfilms? Stiekem willen mijn ouders dat ook doen met ons huis. Misschien ietsje minder over de top, maar zeker met veel verlichting rondom het hele huis. Omdat we dit goed willen aanpakken heb ik alvast wat onderzoek gedaan. Daarbij kwam ik erachter dat die romantische kerstverlichting die je vaak aan de buitenkant van huizen ziet, ijspegelverlichting wordt genoemd. Dat maakt de zoektocht naar goede lampjes al een stuk makkelijk!

De verlichting van kerstverlichtingbuiten.com is van goede kwaliteit. Dat voel je meteen, en de kerstverlichting zal dan ook lang meegaan.

Waarom ijspegelverlichting?

  1. Natuurlijke uitstraling: De hangende strengen van de ijspegelverlichting geven een natuurlijk en realistisch beeld, alsof er echt ijspegels aan de rand van je huis hangen.
  2. Flexibiliteit: Veel van deze verlichtingen zijn koppelbaar. Dit betekent dat je ze kunt uitbreiden en aanpassen aan de grootte en vorm van je huis zonder gedoe met meerdere stekkers en snoeren.
  3. Energie-efficiëntie: De meeste ijspegelverlichtingen zijn met LED, wat ze niet alleen helderder maakt, maar ook energiezuinig en duurzaam.

Ijspegelverlichting geeft een magisch resultaat. Ik kwam erachter dat je het beste kan kiezen voor koppelbare ijspegelverlichting. Het idee achter koppelbare ijspegelverlichting is vrij eenvoudig maar geniaal. Met deze verlichting kun je meerdere lichtsnoeren aan elkaar koppelen, waardoor je niet beperkt bent tot de lengte van één enkel snoer. Dit geeft je de flexibiliteit om de verlichting precies zo te hangen als je wilt, of je nu een klein balkon hebt of de hele buitenkant van je huis wilt verlichten. Dat laatste is wat wij bij het huis van mijn ouders willen doen.

Wat nog beter is, is dat je kunt experimenteren met verschillende kleuren en patronen. Droom je van een wit winterwonderland of een kleurrijk kerstfeest? Met koppelbare ijspegelverlichting kun je het allemaal waarmaken!

Ijspegelverlichting buiten laten hangen

Wat ook ideaal is, is dat je de ijspegelverlichting na Kerst gewoon buiten kan laten hangen. Al hoeft de verlichting natuurlijk niet het hele jaar door aan. Zo heb je maar één keer werk voor jarenlang plezier van ijspegelverlichting buiten aan je huis. Als de lampjes niet aan staan zie je de verlichting nauwelijks hangen, en met de feestdagen is je huis met een druk op de knop weer volledig verlicht!

Het fijne aan koppelbare ijspegelverlichting: mocht er volgend jaar blijken dat een deel van de lampjes het helaas toch niet meer doet, dan hoef je alleen dat stuk los te koppelen en te vervangen. De rest kan gewoon lekker blijven hangen!

Tips voor het ophangen van kerstverlichting voor buiten

  1. Meten is weten: Voordat je verlichting koopt, meet je de lengte van het gebied dat je wilt verlichten. Hierdoor weet je precies hoeveel snoeren buiten ijspegelverlichting je nodig hebt.
  2. Veiligheid eerst: Zorg ervoor dat je een stabiele ladder hebt en dat je altijd met iemand anders werkt. Zo kun je de verlichting veilig ophangen. Het zal namelijk niet de eerste keer zijn dat er iemand van een ladder valt. We willen natuurlijk dat je met de feestdagen veilig aan de gourmet zit en niet in het ziekenhuis ligt.
  3. Creatief zijn: Denk buiten de kaders! Hang de lichtjes niet alleen aan je dak, maar ook rond ramen, deuren of zelfs bomen in je tuin. Zo creëer je de meest mags

Uitkijken naar de feestdagen

Het is dus duidelijk dat we voor ijspegelverlichting zullen gaan: mooi, koppelbaar en duurzaam. Het huis zal er prachtig bij staan met deze chique en stijlvolle vorm van buitenverlichting voor Kerst. Dat gaat voor de perfecte kerststemming zorgen. Al zal er ongetwijfeld ook een kerstfiguur verlichting komen om het geheel helemaal af te maken. Een mooie kerstster misschien?

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *