Met deze 5 tips kom je (extra) in de kerststemming!

Kom in de kerststemming

De sfeervolle tijd van het jaar is aangebroken. Lichtjes, gezelligheid en feestelijke tradities. Maar wat als je nog niet helemaal in de stemming bent voor de feestdagen? Ik deel tips met je waarmee jij gegarandeerd (extra) in de kerststemming komt!

Kom in de kerststemming voor de feestdagen!

Luister jij alweer maanden naar kerstradio en zing je alle cheesy kersthits uit volle borst mee, tot grote irritatie van je huisgenoten? Kocht je jouw kerstversiering al in september, om de kerstboom vervolgens in oktober al op te zetten? Of heb je toch nog wel wat hulp nodig om in de stemming te komen voor de feestdagen periode?

Met deze tips kom jij zeker weten (extra) in de stemming voor Kerst!

1. Haal gezelligheid in huis

Ben jij nog niet (helemaal) in de stemming voor kerst? Dan is het een goed plan om wat gezelligheid in huis te halen en in ieder geval je interieur klaar te maken voor de feestdagen! Je maakt het extra gezellig in huis met sfeerverlichting zoals kerstlichtjes, kaarsen en kandelaars. Of een luxe elektrische sfeerhaard van Droomkachels met sfeervolle vlammen en zelfs warmte! Wat leuke winterse woonaccessoires zoals kerstdecoratie mogen ook niet ontbreken!

2. Koop een kerstboom

Misschien voelt het als een ‘big step’, maar het is nu wel tijd om een kerstboom in huis te halen. Gelukkig is het kopen van een kerstboom een gezellige (familie)activiteit die jou echt kan helpen om in feestelijke stemming te komen. Ga jouw ‘perfect match’ van een kerstboom uitzoeken op het veld of koop een nep kerstboom exemplaar, met lichtjes er al in als je het jezelf extra makkelijk wil maken!

4. Kerstkaarten versturen

Een goede manier om in de kerststemming te komen is het versturen van kerstkaarten. Je zet een kop thee of warme chocomel en gaat een persoonlijke kerstkaart ontwerpen. Bij Kaartje2Go heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een luxe foliedruk, voor het ontwerp van je kerstkaart. Dit geeft jouw kaart een extra feestelijke uitstraling!

Tijdens het ontwerpen van jouw kerstkaart denk je aan de mensen die je dierbaar zijn en bedenk wie je allemaal een mooie kerstkaart wil toesturen. En dan is het tijd om een persoonlijke en liefdevolle kerstwens op papier te zetten!

5. Mariah Carey to the rescue!

Als de kerstversiering in huis is gehaald en de kerstkaarten zijn verstuurd, dan is het tijd voor kerstmuziek om je ├ęcht helemaal in de kerststemming te komen. Zelfs als je enorm griezelt van Mariah Careys’ All I Want for Christmas zal het je nog steeds aan de feestdagen doen denken! Tijd dus om Christmas Radio of een kerst playlist aan te zetten en een dansje door de kamer te doen. Terwijl je natuurlijk uit volle borst meezingt!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *