Groot nieuws: ik ga verhuizen!

Ik ga verhuizen

Ja, je leest het goed! Ik ga verhuizen. Er kwam een waanzinnige kans op mijn pad en die heb ik uiteraard gepakt. Dat betekent dat het hele riedeltje weer van voren af aan begint: keuzes, keuzes en nog meer keuzes maken. Ik vertel je over mijn nieuwe avontuur! En o ja, het uitzicht dat je ziet? Dat is dus echt mijn uitzicht!

Wooninspiratie opdoen

Volg je mij al langer, dan weet je dat ik gek ben op interieur. Ik vind het fantastisch om woonnspiratie op te doen. Op social media, in de bouwmarkt, woonwinkels en zelfs op vakantie! Tijdens mijn stedenstrip naar New York was ik namelijk meerdere keren in een interieurwinkel te vinden. Dit was eind mei en ik had net een paar dagen daarvoor te horen gekregen dat ik ging verhuizen. Ik kon het dan ook niet laten om alvast een beetje inspiratie op te doen en plannen te maken voor mijn nieuwe huis!

Een leeg canvas

De laatste tijd ben ik veel bezig geweest met het opdoen van wooninspiratie. Deze kan ik namelijk goed gebruiken. Mijn nieuwe woning is namelijk een nieuwbouwappartement! Dat betekent dat de muren gedaan moeten worden en er ook nog geen vloer ligt. Een volledig leeg canvas waarbij ik de ruimte heb om er echt mijn plekje van te maken! Heerlijk vind ik dat.

Mijn woonstijl

Op dit moment ben ik nog druk bezig met het inrichten van mijn nieuwe woning. De muren zijn gedaan met renovlies en ook het door mij gekozen behang zit inmiddels op de muren. As we speak wordt de vloer gelegd en ik hoop dan ook binnenkort aan de slag te kunnen met het inrichten met meubels en het verhuizen van mijn spullen.

Hoe de woning eruit gaat zien? Daar ga ik nog niet teveel van verklappen! Mijn woonstijl is weinig veranderd en dus zal er in ieder geval veel kleur (roze!), goud en marmer terug te vinden zijn in mijn nieuwe woning. Ik ben wekenlang en heel veel uren bezig geweest met het selecteren van mooi behang, de perfecte raambekleding, een goede vloer enzovoorts dus het kan niet anders dan een pareltje worden!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *