Wat is mijn woonstijl?

Wie zegt dat je je tot één stijl moet beperken bij het inrichten van je woning? Ik ben van mening dat je gewoon kunt mixen en matchen zoals je wil. Mijn eigen woonstijl is een explosie van verschillende trends: Art Deco, Hotel Chique, Hollywood Glamour, en dat allemaal overgoten met een flinke dosis roze en glamoureuze gouden accenten.

Art Deco meets Art Nouveau

Met invloeden van Art Deco en Art Nouveau, voelt mijn interieur aan als mijn eigen paleisje en museum! Denk aan strakke lijnen, geometrische vormen en complexe patronen. Deze stijlen blijven mij inspireren! Bij mijn woonstijl zie je dit terug in bijvoorbeeld het behang, sierkussens en lampen.

Hotel Chique

De luxe van een vijfsterrenhotel, maar dan gewoon bij je thuis, wie wil dat nou niet? Daarom houd ik van de Hotel Chique woonstijl. Invloeden hiervan geven mijn woning het gevoel van een luxe hotelsuite. Denk aan fluwelen banken, marmeren salontafels en zachte, gedetailleerde kussens – het zijn de details die het verschil maken.

Een vleugje Hollywood Glamour

Een vleugje drama kan nooit kwaad, toch? Met de Hollywood Glamour stijl breng je wat spanning in mijn woning. De combinatie van statement meubels, rijkelijke texturen en glinsterende metalen zorgen voor een echte filmster-uitstraling. Deze stijl gaat goed samen met mijn smaak en woonstijl en zou ik graag nog wat meer terug laten komen!

Bold color & gouden accenten

Ooit had ik een kamer die zo wit was als het maar zijn kon. Nu kan ik niet zonder kleur: ik ben er namelijk gek op! De keuze voor opvallende, heldere kleuren – vooral roze – voegt energie en persoonlijkheid toe. Het zorgt voor sfeer en kenmerkt mijn woonstijl!

Het gebruik van gouden en messing accenten is de perfecte aanvulling op mijn kleurenpalet. Zij zorgen voor een elegant en luxe accent: de finishing touch!

shop mijn interieur roze

Nieuwe woonruimte inrichten

Nu je meer weet over mijn woonstijl heb ik ook heel spannend nieuws om te delen: ik ga namelijk verhuizen! En dat betekent dat ik een nieuwe woonruimte ga inrichten. Een leeg canvas om mee aan de slag te gaan en te voorzien van kleur. Ik kan niet wachten! Over de inrichting ben ik inmiddels flink aan het brainstormen. Want naast bovenstaande omschrijving van mijn woonstijl vind ik ook Metropolitan Luxury waanzinnig mooi… Stay tuned voor updates over (de inrichting) van mijn nieuwe woning!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *