3 x betaalbare marmeren woonaccessoires

Action  marmer keukenrolhouder

Ben je op zoek naar een manier om je interieur een vleugje elegantie en luxe te geven? Overweeg dan marmeren woonaccessoires! Marmer is een tijdloos materiaal en het goede nieuws is dat je prachtige marmeren woonaccessoires kunt vinden bij Action, voor een betaalbare prijs. In dit artikel deel ik enkele must-have marmeren items die je kunt toevoegen aan je interieur. Allemaal verkrijgbaar bij Action!

Marmeren keukenrolhouder (€3,49)

Een keukenrolhouder is een functioneel item en vaak wordt er dan ook weinig aandacht besteedt aan het vinden van een leuke. Zonde! Met de keukenrolhouder met marmer en hout van Action kun je je keuken meteen een chique uitstraling geven. Het marmeren element voegt een vleugje luxe toe, terwijl het houten accent voor een warme uitstraling zorgt. Je kan het hout natuurlijk ook een kleurtje geven met verf! Ik ga het hout goud maken en ben erg blij met deze mooie keukenrolhouder van marmer voor mijn nieuwe woning!

Je kan kiezen tussen een variant met wit marmer voor een frisse uitstraling, of zwart marmer voor een elegante touch. Marmer is een natuurproduct en dus is elke keukenrolhouder net wat anders. Kies er een uit in het schap die jij het mooiste vindt!

Action marmer plateau

Luxe marmeren plateau (€4,95)

Bij Action vind je een luxe marmeren plateau dat perfect is als zeepplankje in de badkamer, als kaarsenplateau op de salontafel, of om je sieraden op te leggen op je kaptafel. Het marmer zorgt voor een mooie plek om jouw favoriete items op tentoon te stellen. Ook erg leuk om je parfum neer te zetten!

action marmer plankje

Organisch marmeren plankje (€1,62)

Dit kleine maar opvallende stuk marmer kan worden gebruikt als decoratief object op een plank, als onderzetter voor je glas of als basis voor een klein plantje of kaarsje. De organische vorm en het unieke marmerpatroon zijn de perfecte combinatie! Ik vind deze organische plankjes echt geweldig!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *