5 x leestips bij interieur- en kluskriebels! (voor tips en inspiratie)

Eerder schreef ik al dat interieur- en kluskriebels een heus ding zijn in deze tijden van thuisblijven. In dit artikel deel ik dan ook een aantal leestips voor als jij ook last hebt van deze kriebels. Om je tips te geven en te inspireren!

1. Interieur- en kluskriebels tijdens quarantaine

De interieur- en kluskriebels dus! Wellicht wil je hier meer over lezen alvorens over te gaan op het lezen van de andere leestips. Ook geef ik een aantal tips hoe je met weinig en materialen die je wellicht al in huis hebt aan de slag kunt!

Lees meer over: Interieurkriebels tijdens quarantaine

2. Natuurlijk licht

Natuurlijk licht is wat mij betreft het meest essentiƫle soort licht voor een interieur. Het is dan ook belangrijk om te weten hoe je daglicht binnen kunt laten en kunt versterken, om natuurlijk licht optimaal te kunnen benutten en betrekken bij jouw interieur.

Lees meer over: Natuurlijk licht in huis

wonen wensenlijstje interieurkriebels

3. Wonen wensenlijstje

Nu is de tijd om een wonen wensenlijstje te maken! Schrijf op wat je wilt aanschaffen er veranderen. Mocht je in de gelegenheid zijn of komen ergens mee aan de slag te gaan dan kun je dit lijstje er weer bijpakken om je op weg te helpen!

Misschien heb je al eerder een wonen wensenlijstje gemaakt en heb je juist nu tijd om aan de slag te gaan met een grotere klus. Kijk dan welke klus er al langere tijd is blijven liggen!

Lees meer over: Mijn wonen wensenlijstje

4. DIY gouden flamingo

Even lekker creatief aan de slag, maar dan met een kleinere klus? Wellicht is de DIY gouden flamingo iets voor jou. Een simpele DIY met tof eindresultaat! Je kunt natuurlijk ook een ander beeld of object een simpele make-over geven met de gouden spuitbus.

Lees meer over: DIY gouden flamingo

tuinhuis kluskriebels

5. Tuinhuis make-over

Nu we massaal thuisblijven (jij toch ook?!) en de zon zich regelmatig laat zien is het ook tijd om van de tuin weer een fijne en gezellige plek te maken en het nodige opknapwerk te verrichten! Het tuinhuis van mijn ouders kreeg een waanzinnige make-over nadat de kluskriebels opspeelden bij mijn vader.

Lees meer over: Tuinhuis make-over

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *