Help | Een probleem met mijn fiets!

Fiets

Ik heb geen rijbewijs. Ik maak veel gebruik van het openbaar vervoer, maar bij ons in het dorp gebruik ik altijd mijn fiets. En dat ging de laatste tijd niet soepel!

Geen rijbewijs

Ik heb geen rijbewijs en heb ook (nog) geen plannen om deze te gaan behalen. Bij het behalen van een rijbewijs komen veel kosten kijken. Daarna wil je natuurlijk de weg op, maar een auto en verzekeringen kosten ook geld. Een rijbewijs heb ik voorlopig niet nodig. Het openbaar vervoer in Nederland is goed geregeld en vanuit mijn dorp naar mijn opleiding is een goede verbinding.

Ik maak dus veel gebruik van het openbaar vervoer. Wanneer ik bij ons in het dorp ergens moet zijn, pak ik altijd de fiets.

Fiets kapot!

En dat fietsen… dat ging de laatste tijd niet zo lekker. √Člke keer was mijn band leeg. Dan had ik mijn banden net opgepompt, maar kon ik na een bezoek aan de Action de terugweg lopen.

Op een gegeven moment was het niet meer mogelijk om mijn banden op te pompen. Mijn band had op dat moment ook allemaal scheurtjes. Toen was het dus tijd om naar de fietsenmaker te gaan. Die heeft zowel de binnen- als buitenband vervangen. Ik kon weer fietsen… dacht ik!

Nou, dat was dus niet zo. Eventjes kon ik weer fietsen, maar de volgende dag was mijn band weer leeg. Ik heb sinds groep 8 dezelfde fiets. Moest ik dan een nieuwe fiets kopen?

Ik kan weer fietsen!

Eindelijk kan ik gewoon mijn fiets weer pakken wanneer ik ergens heen moet. Zonder gedoe! Na een inspectie door mijn vader werd het ventiel de verdachte in deze zaak. Inmiddels is deze vervangen en kunnen mijn banden weer makkelijk opgepompt worden. Mijn banden lopen niet meer leeg!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *