NEW IN | Hunkemöller x Ann-Kathrin Götze, een nieuwe capsule collectie

Hunkemöller x Ann-Kathrin Götze

Hunkemöller lanceert een nieuwe collectie, in samenwerking met fashion blogger Ann-Kathrin Götze. De ‘Hunkemöller x Ann-Kathrin Götze’-collectie is er een met een sexy kleurenpalet én matching boxers voor jouw partner.

Hunkemöller capsule collecties

Het is niet de eerste keer dat Hunkemöller een collectie lanceert in samenwerking met een fashionblogger. Al vaker werden verschillende collecties gelanceerd in samenwerking met internationale influencers. In 2017 brachten zij een swimwear-collectie uit met Anna Nooshin en een lingerie collectie met Duitse fashion blogger Pamela Reif.

Nu volgt een samenwerking met Ann-Kathrin Götze, Duitse fashion blogger en tevens partner van voetballer Mario Götze.

Hunkemöller x Ann-Kathrin Götze

De Hunkemöller x Ann-Kathrin Götze collectie is een uitgebreide collectie welke bestaat uit lingerie en accessoires. Het is een heel verleidelijk en vrouwelijke collectie, met veel kant, bloemen en spannende details. De gebruikte kleuren in de collectie dragen hieraan bij en vormen een sexy kleurenpalet: er is gebruik gemaakt van zwart, roze en roodroze tinten.

De collectie bestaat onder andere uit verschillende bh’s met bijpassende strings en slips en twee kanten bralettes. Ook zijn er drie prachtige body’s toegevoegd aan de collectie, namelijk een body met voorgevormde cups in een sexy diepe roodroze-tint. De tweede body uit de collectie is een roze niet-voorgevormde body met veel kanten details. Er is ook een soortgelijke body verkrijgbaar in het altijd spannende zwart!

Hunkemöller x Ann-Kathrin Götze

Zinnia Rose

Mijn favoriete items uit de collectie Hunkemöller x Ann-Kathrin Götze zijn de items uit de ‘Zinnia Rose’-lijn. Deze items hebben een diepe roodroze kleur en een grote bloemenprint.

De ‘Zinnia Rose’-lijn bestaat uit een palazzo pyjamabroek, cami top en een bijpassende kimono met een satijnen look-and-feel.

De palazzo broek heeft een elastieken band en wijde pijpen, waardoor hij comfortabel zit. De cami top heeft subtiele spaghettibandjes en een extra sexy kruisend element op de rug. De verleidelijke kimono heeft wijd uitlopende mouwen en een mooi afgewerkte band waarmee je ‘m gemakkelijk vaststrikt!

Hunkemöller x Ann-Kathrin Götze

Matching boxershorts Mario Götze

Misschien wel het leukste element aan deze collectie: matching boxershorts! Naast verleidelijke lingerie bevat deze capsule collectie ook drie boxershorts in hetzelfde kleurenpalet. 100% van de omzet van deze boxershorts gaat naar Kids For Life Organization. Matching ondergoed voor jouw en je partner! Hoe tof is dat?!

Meer over de collectie – Hunkemöller x Ann-Kathrin Götze

Deze collectie van Hunkemöller in samenwerking met Ann-Kathrin Götze is zeer geslaagd. De collectie is uitgebreid en voor elke vrouw zit er wel een mooi item tussen. De prijzen variëren tussen €4,99 (sokken) en €49,99 (voorgevormde body).

Het staat vast dat ik nog meer van deze collectie zal aanschaffen. De kleuren, de bloemenprint en de details. WAUW! Deze collectie is zó mooi!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *