Het parfum voor op je bruiloft: een belangrijkere keuze dan je denkt

Parfum voor op je bruiloft parfum trouwdag

Je trouwdag wordt de mooiste dag van je leven! Het is een speciale dag waar veel voorbereidingen voor zijn. Denk aan het prikken van de trouwdatum, het regelen van de locatie, het kiezen van het decor en het vinden van dé jurk waarin je JA! gaat zeggen. Iets waar minder tot geen aandacht aan wordt besteedt is het parfum dat je draagt op de dag van het huwelijk. Zonde, want het parfum voor op je bruiloft is een belangrijke keuze. Dít is waarom!

Geuren en emotie

We verbinden vaak emotie aan geuren. Dat is dan ook de reden dat je blij of verdrietig kan worden bij het ruiken van een bepaalde geur. Bijvoorbeeld als je het parfum ruikt dat een overleden dierbare van je altijd droeg. Of als je een versgebakken appeltaart ruikt. Ook kan een parfum invloed hebben op je stemming. Zo kan het je sexy laten voelen en je een confidence boost geven.

Parfum voor op je bruiloft parfum trouwdag

Parfum op je trouwdag

Een geur kan herkenbaar zijn en je terug in de tijd brengen. Daarom is de keuze welk parfum je draagt op jouw trouwdag belangrijker dan je in eerste instantie waarschijnlijk denkt. Want bij het ruiken van de geur zal jij keer op keer terugdenken aan de dag van je huwelijk in je droom trouwjurk: een speciaal moment in je leven.

Kies daarom met aandacht een parfum om te dragen op je bruiloft. Kies een geur die:

  • past bij de setting / het seizoen
  • bij jou past en waar je en goed gevoel van krijgt
  • een mooie flacon heeft (om een mooie plek te geven in huis)
  • je graag vaker gaat dragen & ruikt
  • die niet té aanwezig is

Bezoek een parfumerie voor je bruiloft

Omdat een parfum een erg persoonlijke keuze is zou ik je adviseren om een parfumerie te bezoeken. Zo kan je de flacons in het echt zien, het personeel kan je op basis van je wensen adviseren en zo kan je natuurlijk ook de geuren ruiken! Je wil net zo’n WAUW-moment als bij het kopen van een trouwjurk.

Omdat je na het proberen van verschillende parfums niet alles altijd even goed meer ruikt en omdat het een belangrijke keuze is kan je het winkelpersoneel om testers te vragen van je 2 of 3 favoriete geuren. Ook al heb je in de winkel al een overduidelijke voorkeur. Zo kun je deze thuis nog eens proberen of je gevoel bij het parfum écht klopt voordat je het koopt.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *