Hip in de regen met mijn nieuwe regenjas

Review hipinderegen.nl mooie regenjas voor vrouwen

Bah, het regent! Soms moet of wil je toch even naar buiten. Bijvoorbeeld om de hond uit te laten of een frisse neus te halen. Met een regenjas ben je goed beschermd en blijf je droog. Maar ja, hoe ziet dat er uit? Nou… je kan gewoon hartstikke hip in de regen zijn!

Het beeld van een regenjas

In de herfst is een regenjas hartstikke handig. Ik ben alleen opgegroeid met een hekel aan die dingen. Je stond “voor schut” als je in een regenjas aankwam op school, want het zag er niet uit. En die dunne dingen bleven op de een of andere manier altijd plakken. Naast de lelijkheid zat het gewoon ook echt niet fijn.

Review hipinderegen.nl dames regenjas

Mooie regenjas voor dames bij Hipinderegen.nl

Met het aanbreken van het najaar en de omslag van het weer ging ik toch maar eens op zoek naar een regenjas. Want: toch wel zo handig. Tijdens mijn zoektocht kwam ik de webshop Hipinderegen tegen. Meteen ging er een wereld voor mij open. Regenjassen hoeven helemaal niet (meer) lelijk te zijn!

Hier verkopen de dus echt hele leuke, hippe en mooie regenjassen voor vrouwen. De ruime keuze zorgt ervoor dat iedereen hip de regen in kan:

  • Maat XXS tot XXXL
  • Lang en kort
  • Dik en dun
  • Veel kleuren
Review hipinderegen.nl mooie regenjas voor dames

Mijn nieuwe hippe regenjas

Inmiddels heb ik mijn nieuwe regenjas in huis. Ik heb gekozen voor een jas van Danefae in parka-design. Deze jas is 100% waterdicht, winddicht en toch ademend. Je ziet eigenlijk niet dat het een regenjas is en toch ben je heel goed beschermd tegen het Nederlandse weer. En je kunt hem dus ook ‘gewoon’ dragen. Hij zit ook nog eens heel comfortabel, heeft lekker diepe zakken (vind ik belangrijk!), een warme capuchon en heeft thermische voering. Door de combinatie van rits + drukknopen komt er ook geen koude wind via de rits binnen. Echt aan alles is gedacht bij deze jas!

De Danefae Danenore jas is er in veel verschillende kleuren, zoals zwart, groen, oker en blauw. Zelf koos ik voor de roze regenjas (duh)!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *